Ucuz ve Güvenilir Windows 10 Pro Dijital Key

Bilmediğim için soruyorum, Windows'u bu keyler ile kullanmak legal mi?

Çünkü daha önce araştırdığımda yine bu siteden (belki de yanlış hatırlıyorumdur) legal olmadığını okumuştum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Pro ile Home arasında neden bu kadar fark var? Bende home var ve proya nasıl yükseltebilirim?

Teknik olarak OEM keyler Dell, HP, Casper vb şirketlere tahsis edilir. Normal kullanıcılar için lisans alımı daha farklıdır. Boşu boşuna bu sitelere para vermeyin zira bunun ahlaki açıdan korsan kullanmaktan bir farkı yok. Sonuç olarak bu para Microsoft'un cebine girmiyor. Korsan için de güvenilir değil diyorsanız, HWIDGen'e göz atın.

Microsoft'a göre bu keylerin çalıntı olduğuna dair Recep Baltaş'ın (daha önce okuduğum) yazısını buldum.

nasıl bildiniz mak olduğunu

Ya tamam da ben gidip bir işletim sistemine 1200 tl para vermem.Onun yerine giderim OEM key alırım üzerine ekran kartımı yükseltirim

Ya tamam da ben gidip bir işletim sistemine 1200 tl para vermem.Onun yerine giderim OEM key alırım üzerine ekran kartımı yükseltirim

Zaten gidip orjinalini al demiyorum. OEM key içinde para verme. HWIDGen kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…