Ucuz ve hızlı internet önerisi

TurkNet kullanıyorum. Piyasayı fazla bilmiyorum, ucuz mu pahalı mı fikrim çok yok fakat memnunum. Altyapınızı sorgulayabilirsiniz, şuanlık her hız için sabit 499,90.

Turkcell alabilirsiniz fakat ondan önce mahallenizin kaç megabit altyapısı olduğuna bakın ona göre TurkNet veya Turkcell'e abone olabilirsiniz.

Chatgpt girip adresinizi atıp alt yapıma uygun en iyi internet nedir diye sorun bazen az bilinen firmaların fiberi olabiliyor

ChatGPT girip adresinizi atıp alt yapıma uygun en iyi internet nedir diye sorun bazen az bilinen firmaların fiberi olabiliyor.

Az bilinenler sıkıntı çıkarır size söyleyeyim size önerim Turkcell kullanın veya altyapınız GigaFiber destekliyorsa TurkNet kullanın.

Az bilinenler sıkıntı çıkarır size söyleyeyim size önerim Turkcell kullanın veya altyapınız GigaFiber destekliyorsa TurkNet kullanın.
Buna pek katılmıyorum türksat diye bir internet sağlayıcısının daha yeni olduğnu öğrenmeme rağmen aldım 3 aydır kullanıyorum normalde bilinen firmalar hafta sonları bant daraltması yapmasına rağmen internetimden max %10 kayıp yaşadım şu ana kadar. ve gayet memnunum

Buna pek katılmıyorum Türksat diye bir internet sağlayıcısının daha yeni olduğunu öğrenmeme rağmen aldım 3 aydır kullanıyorum normalde bilinen firmalar hafta sonları bant daraltması yapmasına rağmen internetimden Max %10 kayıp yaşadım şu ana kadar. Ve gayet memnunum.

Zaten her marka öyle değildir ama bazı bilinmeyenler kötü çıkabilir.

Bina yeni 24mps internet bile 4mb/s indirme hızı veriyor ama en ucuz 50mps üstü 500TL aylık değmez o paraya 4MB bizim işimizi görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı