Ucuz ve kaliteli klavye mouse önerisi

Bütçe
1500 2000 arası

Krynx

Femtopat
Daha fazla  
Ucuz mekanik klavye ve mouse önerisi lazım. Klavye %60 olması tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attack shark r1 ve sarftech t60 var önerirmisiniz
Söylediğim klavye mouse aşağı yukarı 1500 TL bandında gönül rahatlığıyla önerdiğimi alabilirsiniz. İkisi de fiyatındaki en iyi ürünler

Sizin bahsettiğiniz klavye ve mouse alcam çok teşşekkürler

Daha uygun bi klavye önerini var mıdır peki?
Normalde 1000 TL veya daha alt bütçelerdeki klavyeler çok iyi olmaz ancak ajazın bu klavyesi fiyatına göre çok iyi ve dandik gaming klavyeleri gibi değil. Size önerdiğim klavye custom bir klavye bu da onu çok daha iyi yapıyor. Bu bütçede elit diyebileceğimiz bir klavye. Zaten mouse konusu neredeyse yoruma kapalı bu bütçede bence SS prime muazzamdır.

Eğer başka bir klavye daha bakıcaksanız e yosoo z11 var ancak onun fiyatı çok arttı diye biliyorum. Ajaz çok daha iyidir ondan memnun kalıcaksınızdır.

Normalde 1000 TL veya daha alt bütçelerdeki klavyeler çok iyi olmaz ancak ajazın bu klavyesi fiyatına göre çok iyi ve dandik gaming klavyeleri gibi değil. Size önerdiğim klavye custom bir klavye bu da onu çok daha iyi yapıyor. Bu bütçede elit diyebileceğimiz bir klavye. Zaten mouse konusu neredeyse yoruma kapalı bu bütçede bence SS prime muazzamdır.

Eğer başka bir klavye daha bakıcaksanız e yosoo z11 var ancak onun fiyatı çok arttı diye biliyorum. Ajaz çok daha iyidir ondan memnun kalıcaksınızdır.
Tamamdır yardımınız için teşekkürler önerdiğiniz klavye ve mouse almayı düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı