Ucuz Windows 11 Home SL lisansı nereden bulunur?

• Konuyu başlatan kaane
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.092
Kendim 2 tane key aldım biri Win 10 biri 11. İlk başta MAK key çıktı sonra destek adreslerine mail atınca retail ile değiştirdiler, bir sorun da yok şu an keylerde.

Sonuçlara göre bulduğum en ucuz key. Eğer yeni format attıysanız pro'ya da geçilebilir.
Eğer aktivasyonda sorun çıkarsa self service hizmetini kendiniz kullanabilirsiniz.

Sonuçlara göre bulduğum en ucuz key. Eğer yeni format attıysanız pro'ya da geçilebilir.
Yeni sayılmaz, yüklemelerimi yaptım bile bilgisayara. Özellikle Home SL kurdum zaten, çok fazla Pro kurma taraftarı değilim.

Kendim 2 tane key aldım biri Win 10 biri 11. İlk başta MAK key çıktı sonra destek adreslerine mail atınca retail ile değiştirdiler, bir sorun da yok şu an keylerde.
Sitede Windows 11 Home lisansı da var, canlı desteğe sordum Home SL ile de uyumlu dendi. Bir bakacağım, sanırım gerçekten de uyumlu. Pro ile arasında 5₺ fark var, öyleyse yakın zamanda alırım gibi duruyor. Bu arada siz direkt olarak jetlisans sitesinden mi aldınız yoksa farklı bir pazaryerinden jetlisans satıcı mıydı?

Yeni sayılmaz, yüklemelerimi yaptım bile bilgisayara. Özellikle Home SL kurdum zaten, çok fazla Pro kurma taraftarı değilim.

Sitede Windows 11 Home lisansı da var, canlı desteğe sordum Home SL ile de uyumlu dendi. Bir bakacağım, sanırım gerçekten de uyumlu. Pro ile arasında 5₺ fark var, öyleyse yakın zamanda alırım gibi duruyor. Bu arada siz direkt olarak jetlisans sitesinden mi aldınız yoksa farklı bir pazaryerinden jetlisans satıcı mıydı?
Direkt olarak Jetlisans'tan aldım, dediğim gibi key gelince kontrol edin eğer MAK çıkarsa Retail ile değiştiriyorlar.
@kaane
Şunları da bırakayım hocam kanıt olarak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230112-234254_Gmail~2.png
    Screenshot_20230112-234254_Gmail~2.png
    142,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20230112-234127_Gmail~2.png
    Screenshot_20230112-234127_Gmail~2.png
    238,5 KB · Görüntüleme: 48
Direkt olarak Jetlisans'tan aldım, dediğim gibi key gelince kontrol edin eğer MAK çıkarsa Retail ile değiştiriyorlar.
@kaane
Şunları da bırakayım hocam kanıt olarak.
Hocam bu lisansı etkinleştirdiğimizde ne yazması gerekiyor etkinleştirme durumu kısmında? Bir siteden çok çok daha ucuza alıp kullandım kod.

Hocam bu lisansı etkinleştirdiğimizde ne yazması gerekiyor etkinleştirme durumu kısmında? Bir siteden çok çok daha ucuza alıp kullandım kod.
CMD'den slmgr -dli komudu ile bakabilirsiniz.
Retail ise sıkıntı yok demektir, hayırlı olsun.

Windows 11 Home Single Language yüklüydü, kullanınca Home oldu. Etkinleştirdim o yeter :D
1673556693589.png

CMD'den slmgr -dli komudu ile bakabilirsiniz.
Retail ise sıkıntı yok demektir, hayırlı olsun.
Şu şekilde oldu hocam:
1673556696943.png

Kısmi ürün anahtarı kısmını ben sildim paint ile bu arada, normalde orası dolu.

Teşekkür ederim bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı