Ucuz Windows 11 Pro keyi alınır mı?

gokayz

Centipat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarımı Windows 11 Home'a Update kısmından güncelledim, sonra Windows 11 Pro'ya gecemk istedim ve internetteki rastgele bir kodu denedim ve çalıştı. Ama Windows etkinleştiremedi hatası aldım doğal olarak sonra internetten 40TL'ye Windows 11 Pro etkinleştirme kodu aldım ve kullandım kod çalıştı ve Windows 11 Pro etkinleşti ama ilerleyen zamanlarda bir sıkıntı çıkar mı bilemiyorum ve eski OEM lisansıma nasıl dönebilirim veya dönebilir miyim bunu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanabilirsin evet.
sağolun

Kullanabilirsin evet.

Hocam bir de ben Windows 11'i kuralı 10 gün olmadı ve kurtarma kısmında Windows 10'a geri dönme seçeneği var eğer onu seçersen Windows 10'a döndüğümde OEM lisansım geri gelir mi?

Bir de etkinleştirildi kısmında; Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor yani bu lisans Microsoft hesabıma bağlı mıdır şu anda?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 21
Sağ olun.

Hocam bir de ben Windows 11'i kuralı 10 gün olmadı ve kurtarma kısmında Windows 10'a geri dönme seçeneği var eğer onu seçersen Windows 10'a döndüğümde OEM lisansım geri gelir mi?

Bir de etkinleştirildi kısmında; Windows, Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi yazıyor yani bu lisans Microsoft hesabıma bağlı mıdır şu anda?

Geri gelir herhalde hocam evet Microsoft hesabına bağlıdır muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı