Ucuz Windows 7 nereden alınır?

TheFlowers

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Ben eski sistemimi yavaş yavaş uprage ediyorum. Ekran kartım directx 11.2 destekliyor (12 destegide var.) Windows XP işletim sistemine sahip olduğum için directx'in guncel versiyonunu kullanmayacağım için windows 7 kuracağım. Fakat orijinal olsun istiyorum. Orijinal olmayınca sorunlar cikabiliyormus güncelleme sorunları VB. İnternette sitelerde baktığımda kimi 50 lira kimi 600 lira. 50 lira olanda orijinal key yazıyor diğerinde sadece Windows 7 yaziyor. Şimdi benim Windows 7'yi orijinal bir şekilde ucuza bilgisayara kurma yolum yok mu? Orijinal olması için illa 400-500 liraya satın almak mı zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız 50 TL'lik lisansa Microsoft'un destek vermeme hakkı var. Tek farkı o. Ayrıca Windows 7 önermiyoruz. Windows 10'a geçiniz. DX12 desteklediğini söylemişsiniz kartınızın.
Windows 10'u işletim sistemim desteklemiyor. Windows 7'ye geçsem key satın alsam o key ile sıkıntısız bir şekidle kullanabilir miyim? Driver, DirectX kurulumunda performansta falan sıkıntı yaşar mıyım?

Windows 10'u İşletim sistemim desteklemiyor mu ? Bu nasıl mantıksız bir soru. İşletim Sistemi Windows'tur. Windows'un Windows'u desteklememesi açıkçası çok garip (!).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı