Ucuz Windows key alınır mı?

PwPDaRk

Centipat
Daha fazla  
İnternette bolca Windows key satan site var aralarından birini seçip almak istiyorum ancak fiyatları orijinale kıysla çok ucuz geldi. 50 60 70 TL'ye var. Bu fiyatlarda satın alsam etkinleştirirmi etkinleştirirse bilgisayara zarar verir mi?

Can Değer abi bu videoda çok güzel anlatıyor hocam.Kafanızdaki soru işaretini ortadan kaldırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saglamlisans sitesinden almıştım ben office ve windows, bir sorun yaşamadım. Bir kere office kodu daha önceden kullanıldı gibi bir uyarı almıştım, destekle iletişime geçince çözmüşlerdi.

Win etkinleştirmek için bir cmd komutu var onu kullanabilirsiniz. Satın alacaksanız Trendyoldan biraz daha pahalıya alabilirsiniz daha güvenli olur. benim bi arkadaş aldı bir sorun çıkmadı.

Ben yaklaşık 1.5 yıldır 10TL aldığım keyi kullanıyorum. Formatlayınca falan da gitmiyor gömüldüğü için ömürlük gibi bir şey benimki yani 😃 herhangi bir zararıda olmadı.

İnternette bolca Windows key satan site var aralarından birini seçip almak istiyorum ancak fiyatları orijinale kıysla çok ucuz geldi. 50 60 70 TL'ye var. Bu fiyatlarda satın alsam etkinleştirirmi etkinleştirirse bilgisayara zarar verir mi?
Çoğunlukla ucuz keyler "MAK" key olmakta. Format sonrası silinirler ve anidende gidebilirler. Ofisler için çıkarılmış, çok defa kullanılmaya uygun oldukları için aynısını herkese dağıtırlar ve bi zaman sonra bozulur. Anakart değiştirme planınız varsa MAK Key en uygunudur ama anakartınızı uzun yıllar kullanacaksanız OEM alsanız iyi olur.
Yeni anakart ile beraber şahsen direk OEM aldım.

OEM olanlar anakarta gömülüdürler ve anakartı değiştirmediğiniz sürece sonsuza kadar kayıtlı kalır Windows.

Çoğunlukla ucuz keyler "MAK" key olmakta. Format sonrası silinirler ve anidende gidebilirler. Ofisler için çıkarılmış, çok defa kullanılmaya uygun oldukları için aynısını herkese dağıtırlar ve bir zaman sonra bozulur. Anakart değiştirme planınız varsa MAK key en uygunudur ama anakartınızı uzun yıllar kullanacaksanız OEM alsanız iyi olur.
Yeni anakart ile beraber şahsen direk OEM aldım.

OEM olanlar anakarta gömülüdürler ve anakartı değiştirmediğiniz sürece sonsuza kadar kayıtlı kalır Windows.

Laptopa kuracağım o em ve Retail diye 2'ye ayrılıyor galiba tam olarak ne oluyor hangisini almalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı