Ucuz Windows key sakıncalı mı?

Şahin Yayo

Centipat
Daha fazla  
Ucuza satılan Windows keyleri kullanmak sakıncalı mı? Ya da virüs gibi kötü bir yazılım tarzında bir şey bulaştırır mı?

Ucuza satılan Windows keyleri kullanmak sakıncalı mı? Ya da virüs gibi kötü bir yazılım tarzında bir şey bulaştırır mı?

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir zararlı uygulama bulaşmadı ancak aldığın yeri iyi seçmen gerek.

Düzgün, bilinir bir yerden alırsanız sıkıntı çıkarmaz. Ben ağustosta 200'e aldım 2 dakikada kod geldi. O günden beri sorunsuz kullanıyorum. Daha ucuza var mıdır bilmem.

Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. PC parçalarda değişti (anakart hariç) hiçbir şey olmadı. Tek yaptığım sıfır bir Microsoft mail hesabı açıp, keyi kullandığım PC'den o hesaba tanıtmaktı. Her formatda o maili giriyorum PC tekrar etkinleşiyor. Aldığım yer jet lisansdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…