Ucuz yollu multivitamin önerisi

Eğer spor yapıyorsanız, alabileceğiniz en iyi multivitaminlerden birisi bu. Sadece spor yapıyorsanız kullanın.

Merhabalar, hâlâ önerdiğiniz bir ürün mü? Spor yapıyorsanız kullanın demişsiniz fakat yine de sormak istiyorum, gündelik hayat için uygun mudur? Okul ve 1-2 saatlik yürüyüş dışında çok aktif değilim.

Merhabalar, hâlâ önerdiğiniz bir ürün mü? Spor yapıyorsanız kullanın demişsiniz fakat yine de sormak istiyorum, gündelik hayat için uygun mudur? Okul ve 1-2 saatlik yürüyüş dışında çok aktif değilim.
Alınabilecek en dolu vitaminlerdendir. Spor yapmıyorsanız 1 tablet kullanabilirsiniz.

Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ekstra olarak ise izninizle bir şey daha sormak istiyorum: Ginseng G115 60 tablet ile bunun fiyatları aynı ve bu daha dolu arada ki fark nedir?
Spectrum 32 adet içeriğe ve bütün içeriklerde çok daha yüksek orana sahipken, Vitality 19 içeriğe ve bütün içeriklerde çok daha düşük değere sahip.

Birkaç örneği aşağıda vereyim. Soldaki Spectrum, sağdaki Vitality tablet olacak şekilde.

A Vitamini: 1000 - 640 mcg.
B3 Vitamini: 60 - 17,5 mcg.
B12 Vitamini: 100 - 3 mcg.
Ginseng: 80 - 17,4 mcg.

İçerikleri tek tek karşılaştırarak bakabilirsiniz. Bazısı "ug", bazısı "mcg" olarak verilmiş fakat fark etmiyor. 1 ug = 1 mcg

Spectrum 32 adet içeriğe ve bütün içeriklerde çok daha yüksek orana sahipken, Vitality 19 içeriğe ve bütün içeriklerde çok daha düşük değere sahip.

Birkaç örneği aşağıda vereyim. Soldaki Spectrum, sağdaki Vitality tablet olacak şekilde.

A Vitamini: 1000 - 640 mcg.
B3 Vitamini: 60 - 17,5 mcg.
B12 Vitamini: 100 - 3 mcg.
Ginseng: 80 - 17,4 mcg.

İçerikleri tek tek karşılaştırarak bakabilirsiniz. Bazısı "ug", bazısı "mcg" olarak verilmiş fakat fark etmiyor. 1 ug = 1 mcg
Yoluma Spectrum ile devam ediyorum 🤝.

Kullanım olarak ne öneriyorsunuz, nasıl bir yol izlemeliyim? (Sabah, ogle ac, tok karna vs.)

Bir de bunun Amazon'da satılan ile bir farkı yoktur değil mi? Sadece kutusu değişmiş gibi.

Yoluma Spectrum ile devam ediyorum 🤝.

Kullanım olarak ne öneriyorsunuz, nasıl bir yol izlemeliyim? (Sabah, ogle ac, tok karna vs.)
Sabah tok karna içebilirsiniz. Bu ürün ile beraber başka vitamin takviyesi kullanmayın. İçeriği maksimum şekildedir, fazlası aşım olur.

Amazon'da satılan hali ile de kutusu dışında bir fark göremedim.

Sabah tok karna içebilirsiniz. Bu ürün ile beraber başka vitamin takviyesi kullanmayın. İçeriği maksimum şekildedir, fazlası aşım olur.

Amazon'da satılan hali ile de kutusu dışında bir fark göremedim.
Tüm cevaplarınız için tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa sürede alacağım ve durumu geri bildirmek için sabırsızlanıyorum.

Tüm cevaplarınız için tekrardan teşekkür ediyorum. En kısa sürede alacağım ve durumu geri bildirmek için sabırsızlanıyorum.
Büyük beklenti içine girmeyin. Ürünün mucize olmadığını, sadece vitamin takviyesi olduğunu unutmayın. Alacağınız etki, içeriğindeki Ginseng ve birkaç vitamin sayesinde dinç ve enerjik hissetmeniz, hastalıklara karşı daha dayanıklı olmanız olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı