Ucuza 8 GB DDR3 RAM bulma

Karadenizli2828

Kilopat
8 GB DDR3 RAM'a ihtiyacım var. Son haftalarda sürekli Letgo'da yeni ilanlara bakıyorum, adam DDR3 RAM'a 400 TL para istiyor, en düşük 250'ye bulabildim. Bu RAM'lerin ederi cidden bu kadar mı? İnternette 0 kutusunda DDR4 RAM'ler zaten 270 TL. Eğer ederi 250 değilse, nereden ucuza bulabilirim?

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Şu an İstanbul'da 180'e satan bir yer var. DDR4'lerden pahalı olmasının nedeni üretimi durdu ya da çok az var. Yenileri gelmediği için elde olanı zamlandırıyorlar.

Öncelikle 8GB Ram'e 400TL isteyen arkadaşa buradan selam gönderiyorum, iletin lütfen. Ucuza bulmanız zor. 150-200'den aşağı bulamazsınız. İkinci el piyasası gerçekten saçma işliyor. 6 7 sene öncesine ait anakartları 350'den aşağı temiz bulamıyorsunuz bazen. O yüzden ikinci el piyasasını yoklayın sık sık, ucuza 180-250TL civarı bulabildiğiniz ilanı pazarlık ile yapıştırın gitsin.

Bende arıyorum 4 GB RAM artık yetmiyor!

Dostum o sadece AMD uyumlu.

Semt pazarlarına ( Bit pazarı) oralara göz atabilirsin. Gerçekten çok ucuz bir cumartesi sabahı babamla gitmiştik bilgisayardan anlamadığına emin olduğum bir dayı üstünde RAM ve işlemci takılı olan anakartı ilave olarak 320 GB hard diski 150 lira istedi gerçekten şaşırtıcı

İstanbul'da iseniz kadıköyde yazıcıoğlu çevresini gezebilirsiniz veya doğubank taraflarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…