Ucuza alınan oyun hesaplarıyla GeForce Now kullanmak

Kagan2

Hectopat
GameSatış sitesinden 25 liraya Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk, RDR2'nin içinde bulunduğu bir hesap almak istiyorum. Lakin konu hakkında bilgi sahibi olanların da bildiği gibi bu tarz sitelerde oyunları aldıktan sonra offline bir şekilde oynayabiliyoruz. Benim bilgisayarım yetersiz olduğu için GeForce Now üzerinden oynamak istiyorum. Sizce az önce bahsettiğim offline oynama muhabbeti GeForce Now'da oynamamı engeller mi? (Hesaplar Epic Games, Uplay, Steam. Yani teoride GeForce Now destekli olmaları lazım.)

Bu hesaplar çoğul olarak kullanılıyor. Yani GeForce Now üstünden Online olacaksın ve büyük ihtimalle diğerleri de Online olacak. Bu da sorun yaratabilir bence?

GameSatış sitesinden 25 liraya Assassin's Creed Valhalla, Cyberpunk, RDR2'nin içinde bulunduğu bir hesap almak istiyorum. Lakin konu hakkında bilgi sahibi olanların da bildiği gibi bu tarz sitelerde oyunları aldıktan sonra offline bir şekilde oynayabiliyoruz. Benim bilgisayarım yetersiz olduğu için GeForce Now üzerinden oynamak istiyorum. Sizce az önce bahsettiğim offline oynama muhabbeti GeForce Now'da oynamamı engeller mi? (Hesaplar Epic Games, Uplay, Steam. Yani teoride GeForce Now destekli olmaları lazım.)

Ama bu tür hesaplar çok sıkıntılıdır. Bir ara Far Cry 3 için almıştım. Yanında da bir sürü hediyesi vardı ama neredeyse her 2 günde 1 şifre sorunu yaşıyordum. Hem adamlar hem de ben bıkmıştık artık mesajlaşmaktan.

Ama bu tür hesaplar çok sıkıntılıdır. Bir ara Far Cry 3 için almıştım. Yanında da bir sürü hediyesi vardı ama neredeyse her 2 günde 1 şifre sorunu yaşıyordum. Hem adamlar hem de ben bıkmıştık artık mesajlaşmaktan.
Evet problem çıkarabilirler lakin arkadaşım dün aldı ve şu anda sorunsuz kullanıyor. Bir de maalesef bir oyuna 250 lira verebilecek kadar zengin değiliz. Bu tarz olaylar maalaef beni bu tarz sitelere itiyor.
GeForce Now'da Offline veya Online fark etmeksizin oynayabilirsiniz. Tabi ki GeForce Now o oyunu destekliyor ise.
Geforce now ac valhalla ve cyberpunkı destekliyor. Rdr yi de belki ilerde iyi bir PC sahibi olurum diye alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı