Ucuza Apex Coin satan site önerisi

Hocam papara uygulaması içinden kod alıyorsunuz, paranızı%50 geri veriyor
Hocam şimdi Paparanın Sitesine baktım da, "Cashback" adında bir uygulamaları varmış ama ByNoGame'le anlaşmaları yok herhalde şu anda.

Benim için acelesi yok zaten, Heirloom Shard çıkarmak için yatırıyorum 🥲 Çıkacağı yok namussuzun.
 
Xbox Live bana hediye etmişti kodum duruyor ama daha önce kod alışverişi yapmadım eğer havale yapabilirseniz satabilirim fiyat olarak da sizin vereceğiniz teklifi düşünebilirim benimle Discord üzerinden wosvos72#1907 konuşabilirsiniz.
 
Aşırı gıcık oluyorum newlere direkt Heirloom çıkmasına. Ben oyun ilk çıktığında PS4'de oynamaya başlamıştım, yıllardır oynuyorum. PS4 hesabıma neredeyse hiçbir şey çıkmadı. Toplam 17K life time kill'im vardı. Şimdi bilgisayarda oynamaya başladım, ilk açtığım pack'de Wraith'e legendary skin çıktı çıldırdım yemin ederim. Aynen dediğin gibi şans meselesi.
Gerçekten, ben de yeni sayılırım 300 saat falan oynadım. Çok bir şey çıkmasını beklemiyordum fakat 50-60 levellere bile çıkınca insan sinirleniyor. Bir sürü pack açmama rağmen saçma sapan şeyler çıkmaya devam ediyor. İlla para yatırmak mı lazım bilmiyorum ama yatırmadan çıkaran çok var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı