Cano8711
Hectopat
Daha fazla
Selamlar, 9 senedir zorlaya zorlaya LGA 775 anakart, E5300 işlemci, 4 GB RAM ve Gigabyte GT 420 Turbocache ile idare ediyordum fakat artık yeni dönem oyunlarını kaldırmıyor. Piyasaya hakim değilim kendi gördüğümce böyle bir sistem topladım, siz ne düşünüyorsunuz? Daha iyi ya da ucuz bir versiyonu olur mu ? PC'nin olabildiğince sessiz ve stabil çalışması en öncül isteğim bu arada oyunları Ultra High'da oynama hevesim yok, geneli araba yarışı, simulasyon veya Open World oyunlar oynuyorum. 3DS Max, CNC yazılımları vs. için de kullanmak istiyorum bilgisayarı. Tercihen Asus'tan yanayım MSI ne kadar iyi ne kadar kötü bilmiyorum. Aralarındaki fark nedir, sadece Asus'un kendi parçası için verdiği 3 senelik garantisi var. Bende de Asus Avustralya garanti servisi var ücretsiz ve devam ediyor önümüzdeki senelerde.
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G - Ekran kartı almayacağım. Vega ile az çok idare edebiliyormuşum.
Anakart: ASUS PRIME B450M-K
RAM: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül RAM
Kasa: RAMPAGE REDSKY 4x120mm KIRMIZI LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA
PSU: HERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI
HDD eski kasadakini kullanacağım idarelik. PSU konusunda çok çaresizim, RGB de olması şart değil ama en iyisi bu diyorlar. Siz ne dersiniz PSU için?
İşlemci: AMD Ryzen 3 2200G - Ekran kartı almayacağım. Vega ile az çok idare edebiliyormuşum.
Anakart: ASUS PRIME B450M-K
RAM: GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Tek Modül RAM
Kasa: RAMPAGE REDSKY 4x120mm KIRMIZI LED FAN USB 3.0 MidT ATX KASA
PSU: HERMALTAKE SMART RGB 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI
HDD eski kasadakini kullanacağım idarelik. PSU konusunda çok çaresizim, RGB de olması şart değil ama en iyisi bu diyorlar. Siz ne dersiniz PSU için?
Son düzenleyen: Moderatör: