Ucuza GTA 5 nasıl alınır?

522223

Decapat
Arkadaşlar şu anda oyunu kuzenimin Epic Games hesabından oynuyorum fakat birkaç ay sonunda hesaptan çıkmak zorunda kalacağım haliyle oynayacağı için. Bende kendi hesabıma almak istiyorum fakat 300 TL de çok mantıklı gelmiyor. Ucuza Epic Games hesabı vs. nereden bulabilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu anda oyunu kuzenimin Epic Games hesabından oynuyorum fakat birkaç ay sonunda hesaptan çıkmak zorunda kalacağım haliyle oynayacağı için. Bende kendi hesabıma almak istiyorum fakat 300 TL de çok mantıklı gelmiyor. Ucuza Epic Games hesabı vs. nereden bulabilirim acaba?

Bundan ucuza bulamazsınız satın alırsanız %5 geri alacaksınız. Sakın hesap almaya kalkmayın dolandırılırsınız.

GameSatış, İtemsatış vb. sitelerde Epic Games hesabı bulabilirsin. Alacağın Steam hesabı offline hesap olacaktır o yüzden almanızı önermiyorum. Hem orijinal hem güvenli hem Online hem bansız istiyorsanız 300 TL vermek zorundasınız.

Arkadaşlar sitelerdeki hesapların güvenli olmadığını biliyorum. O yüzden buraya konu açtım burada daha önce hesap satan arkadaşlar gördüm ve daha güvenli geldi buradaki kitle. Yine satabilecek arkadaşlar varsa diye açtım konuyu teşekkürler. Bildiğiniz kişiler varsa etiketleyebilirseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı