Ucuza kaliteli PSU önerisi

• Konuyu başlatan mqli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 736

mqli

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
i7 6700
Ekran kartımın bozulmasıyla ikinci el RX 5700 XT almaya karar verdim. Ancak şu anki güç kaynağımda 1x6 pinlik çıkış var. Modeli Cooler Master RS-500-pcar-i3. paramın çoğunu ekran kartına ayırdığım için çok fazla bütçem yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarım.

Ekran kartımın bozulmasıyla ikinci el RX 5700 XT almaya karar verdim. Ancak şu anki güç kaynağımda 1x6 pinlik çıkış var. Modeli Cooler Master RS-500-pcar-i3. paramın çoğunu ekran kartına ayırdığım için çok fazla bütçem yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarım.

Yine de bir maksimum bütçe söylesen iyi olur. En azından o bütçede bu var veya kriterine göre PSU yok diyebiliriz.

Molex kablosu denemeyi düşündün mü? Ben RX 5700 XT'yi molex kablosu ile 500 W kullanıyorum. Bütçen olana kadar böyle kullan bence.

Herhangi bir sıkıntı oluyor mu hocam? İletmeme vs. gibi?

İletmeme derken? Ekstra depolama için kullanılan birimlere güç veren çıkışları dönüştürüp ekran kartına verecek. Bütçeniz oturana kadar kullanılabilir bir seçenek. Benimki Extreme OCCT testinde, kapanma gibi bir durum söz konusu olmadığı için şu an bu şekil devam ediyorum. Siz bütçeniz olana kadar kurtarır.

Kontrol ettim. İki molex'in birleştirdiği dönüştücüsü takabilirsin.

Son düzenleme:
İletmeme derken? Ekstra depolama için kullanılan birimlere güç veren çıkışları dönüştürüp ekran kartına verecek. Bütçeniz oturana kadar kullanılabilir bir seçenek. Benimki Extreme OCCT testinde, kapanma gibi bir durum söz konusu olmadığı için şu an bu şekil devam ediyorum. Siz bütçeniz olana kadar kurtarır.

Kontrol ettim. İki Molex'in birleştirdiği dönüştücüsü takabilirsin.

Hocam benim güç kaynağından 1*6'lık çıkış var. Alacağım kartın girişi 8+6 Molex kablolar 2*8 6+2 şeklinde bulabildim. Birine 6+2'yi takıp diğerine 6 pinlik girişi takıp 2 pinlik olan kısmı boş bırakırsak bir sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı