Ucuza kaliteli PSU önerisi

• Konuyu başlatan mqli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 735
Hocam benim güç kaynağından 1*6'lık çıkış var. Alacağım kartın girişi 8+6 Molex kablolar 2*8 6+2 şeklinde bulabildim. Birine 6+2'yi takıp diğerine 6 pinlik girişi takıp 2 pinlik olan kısmı boş bırakırsak bir sıkıntı olur mu?

Seninki 8+8 model anladığım. Normalde 8+6 çalışması lazım. O 2 pin topraklama için olması gerek. Eksik pin ile çalışan kart da var, görüntüyü hiç vermeyen kart da var. Denemek lazım.

Kartın marka adını yazabilir misin? Kontrol etmek istiyorum.
Örnek: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM

Seninki 8+8 model anladığım. Normalde 8+6 çalışması lazım. O 2 pin topraklama için olması gerek. Eksik pin ile çalışan kart da var, görüntüyü hiç vermeyen kart da var. Denemek lazım.

Kartın marka adını yazabilir misin? Kontrol etmek istiyorum.
Örnek: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM

ASUS TUF X3 RX 5700 XT Gaming OC 8 GB GDDR6 256Bit hocam model.

ASUS TUF X3 RX 5700 XT Gaming OC 8 GB GDDR6 256Bit hocam model.

8+6 diyor. Şimdi yanlış isem beni düzelt. Bir tane 6 pin var zaten. Molex ile 6+2 daha olacağından tüm 8+6 pinlerin hepsi dolmuş olmuyor mu? Kaçırdığım nokta neresi?

8+6 diyor. Şimdi yanlış isem beni düzelt. Bir tane 6 pin var zaten. Molex ile 6+2 daha olacağından tüm 8+6 pinlerin hepsi dolmuş olmuyor mu? Kaçırdığım nokta neresi?

Şimdi anladım hocam Molex kabloyu biraz yanlış anlamışım kusuruma bakmayın iyi geceler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı