Ucuza Minecraft Java nereden alınır?

xolotL

Decapat
Daha fazla  
Ucuza Minecraft Java nereden alabilirim bileniniz var mı hesap değil oyunu satın almak istiyorum. Fakat key olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuza zor bulursun. Oyun siteleri var orda belki kendi hesabını satanlardan bulabilirsin. Diğer türlü 5-10 TL'ye satılan ucuz hesaplar çalıntı hesaplar. Onları da tavsiye etmem.

Key olması gerek bunun DurmaPlay'den bayağı alışveriş yaptım güvenilir açıklamayı oku ama alırken yine de belki hesaptır falan.

burada da pahalı neredeyse aynı fiyat hatta

Sitesinde 24 euro yalnız burada daha ucuz başka altına bulman zor ya da git Game Pass al oyna öyle.

Eki Görüntüle 1266657
bide bu premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bi farkı yok

2 yıl önce 5 dolara platiden hesap almıştım hala her şeyi üstümde ve yılda birde olsa işimi görüyor. Tabi şuan fiyatlar artmış olabilir.

Bir de bu Premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane Premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bir farkı yok.

Çok saçma geliyor bana da Game Pass al işte hem içinde Minecraft var hem bir sürü oyun oynarsın onun dışında 250 TL şu anda yine de pahalı geliyorsa zaten almaması gerek sanırsam 40TL'ye bekliyor arkadaş.

Ucuza Minecraft Java nereden alabilirim bileniniz var mı hesap değil oyunu satın almak istiyorum. Fakat key olur.

Game Pass alın.

Bir de bu Premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane Premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bir farkı yok.

Herkes senin gibi toksik CraftRise'ya da SonOyuncu serverlarında oynamıyor. Bir de normal oynamaktan kastın TLauncher vs. onlar ise korsana giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…