burada da pahalı neredeyse aynı fiyat hattaKey olması gerek bunun DurmaPlay'den bayağı alışveriş yaptım güvenilir açıklamayı oku ama alırken yine de belki hesaptır falan.![]()
Minecraft Premium Java Satın Al | %24 indirim
**Minecraft Premium satın al**ma işleminizden sonra cd key olarak teslim edilmektedir. Minecraft Premium aktivasyon ve kurulum tamamen minecraft net üzerinden yapılmaktadır. İnternet bağlantısı gerekir. Minecraft, küplerle çeşitli tasarımlar yapmanızı sağlayan 3 boyutlu oyundur. Programın ilk...www.durmaplay.com
kardeşim eskiden 16 tl idi şimdi 400 yapacak bişey yok daha ucuza bulamassın anladınmıburada da pahalı neredeyse aynı fiyat hatta
Burada da pahalı neredeyse aynı fiyat hatta.
bide bu premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bi farkı yokSitesinde 24 euro yalnız burada daha ucuz başka altına bulman zor ya da git Game Pass al oyna öyle.
Eki Görüntüle 1266657
Bir de bu Premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane Premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bir farkı yok.
Ucuza Minecraft Java nereden alabilirim bileniniz var mı hesap değil oyunu satın almak istiyorum. Fakat key olur.
Bir de bu Premium sevdası ne ben bunu anlamıyorum bana 6 tane Premium geldi çekilişten hiçbirini kullanmadım hepsinin e postasıdır sifresidir unuttum ama normal olarak oynuyorum bir farkı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.