Ucuza NFS Heat veya Forza Horizon 4 almak

Gamepass alın 6 liraya satılıyor.
Ama 1 aylık değil mi o? Sonra fiyatı ne kadar?

Bir ara Plati'yi düşündüm ama araştırdıkça hesap gidince yenisini verdiklerini ama ilerlemenin gittiğini bunun sık yaşandığını görünce vazgeçtim. Forza'nın sürüş mekanikleri, grafikleri açık dünyasını sevdim. NFS Heat'ın da modifikasyonları ve sesleri güzel geldi. Forza'yı seçeceğim sanırım. En uygun seçenek de Gamepass gibi görünüyor. Ama ilk aydan sonra fiyata ne olur pek bilmiyorum.

Ama 1 aylık değil mi o? Sonra fiyatı ne kadar?

Bir ara Plati'yi düşündüm ama araştırdıkça hesap gidince yenisini verdiklerini ama ilerlemenin gittiğini bunun sık yaşandığını görünce vazgeçtim. Forza'nın sürüş mekanikleri, grafikleri açık dünyasını sevdim. NFS Heat'ın da modifikasyonları ve sesleri güzel geldi. Forza'yı seçeceğim sanırım. En uygun seçenek de Gamepass gibi görünüyor. Ama ilk aydan sonra fiyata ne olur pek bilmiyorum.

14 lira oluyor çok da koymaz zaten korona dönemi dışarda yapılcak şeyyde yok.

23 Temmuz'da Xbox'un konferansı olacak. belki Forza 5'i tanıtırlar. %50 indirim olacağını düşünüyorum, belki daha fazla indirim olur.
Bekliyim o zaman zaten 5 gün kalmış. Olmazsa alırım Gamepass.
Paranızı bir sanal karta yerleştirirsiniz sonra yeni hesap aça aça 6 liraya oynarsınız.
İşte her ayrı hesapta ilerleme gidecek hep baştan başlamak sıkar beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı