Steam Ucuza oyun alma yöntemi var mı?

Key satan çoğu site ya oyunun mağaza fiyatıyla hemen hemen aynı satıyor, ya da daha pahalı satıyor, ilginç bir durum.

Ucuza da bulunabiliyor mesela Days Gone ve Horizon Zero Dawn 350 TL gibi bir fiyata satılıyor.

Vallahi oldum olası hep korsan oyun oynarım oynadığım bütün oyunlar da 40 dolar üstü yani ülkemizde 800 TL'yi aşan fiyatlara sahip yani korsana teşvik etmiyorum 800 TL altı olan oyunları cezası var çünkü.

Oynadığım bütün oyunları korsan oynarım hiçbir sıkıntısını asla çekmedim. Yeterli araştırmadan veya tecrübeden sonra hangi birkaç siteye güvenebileceğini biliyorsun o sitelerden istediğin 800 TL üstü oyunu indirebiliyorsun bilgisayarımı en son 2 sene önce formatladım hiçbir yavaşlama, gevşeme, kasma yok. Hala ilk gündeki gibi sistemim.

RX6600 ve i5 9400F sistemim var.

Bu konuya gelecek olursak Steam'da ucuz oyun alma yöntemi güvendiğin bir arkadaşın yoksa yok maalesef. Aile kütüphanesi ile birkaç güzel kütüphanesi olan dostlarınla birleşip kaliteli oyunları kendine ekleyebilirsin.

Hocam korsanın piriyim ben Tüm piyasayı ana yayınlayanlara kadar ulaşıyoruz artık. Mesele benim korsanı tercih etmemem.

25TL'lik hesap önerenler içinde korsandan bir farkı yok. Hatta Torrent kullanmak 1000 kat daha iyi o hesaplar sürekli gidip geliyor. Yeni hesap istemekle uğraşıyorsun. Oyun sahibine gram kâr gitmiyor. Elin bebelerine para kazandırıyorlar.

-Steam için key satan siteler takip edilebilir. Kinguin, eneba, gamersgate gibi.
-Humble Bundle'da bazen güzel oyun Bundle'ları oluyor onları takip edebilirsiniz.
-Xbox pc mağazasında her ay iyi indirimler oluyor Steam'in eski fiyatlara satılıyor.
-Game Pass var 209 TL oldu ama aylık olarak bakarsak yine iyi fiyat değerlendirilir.
-Epic Games'te yine eski kurdan satılan baya oyun mevcut indirimlerde 3 TL'ye Metro oyununu alıyorsunuz.
-Ubisoft Store'da Ubisoft oyunları indirim döneminde baya ucuza geliyor bol bol kupon ve indirim veriyorlar.
-CS2'den haftalık kasa düşürüp para biriktirebilirsiniz.
-Bynogame'den indirimli skin alıp Steam'e 3-4 dolar ekstradan karlı olarak para atabilirsiniz.

- Bunlar dışında korsan ve hesap satın alma var. Hesap satın alacağınıza korsan oynayın daha iyi, ikisi de aynı şey, illegal. Birinde tanımadığınız random birine para kazandırıyorsunuz yapımcı firma yine kazanmıyor, diğerinde de kimseye birşey kazandırmıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…