Arkadaşlarınızla birlikte Steam aile hesabı açıp oynamak istediğiniz hikayeli bir oyunu paralarınızı birleştirerek ortaklaşa satın alabilirsiniz. Böylece sırayla aynı oyunu oynayabilirsiniz.
Arkadaşlarımın hepsi beleşçi ve korsan kullanan insanlar.
Arkadaşlarınızla birlikte Steam aile hesabı açıp oynamak istediğiniz hikayeli bir oyunu paralarınızı birleştirerek ortaklaşa satın alabilirsiniz. Böylece sırayla aynı oyunu oynayabilirsiniz.
Key satan çoğu site ya oyunun mağaza fiyatıyla hemen hemen aynı satıyor, ya da daha pahalı satıyor, ilginç bir durum.
Bunlar yeni oyun sayılmıyor ki. PS4 döneminden kalma oyunlar.Ucuza da bulunabiliyor mesela Days Gone ve Horizon Zero Dawn 350 TL gibi bir fiyata satılıyor.
Şans meselesi. Örneğin risk alarak 70 dolar harcadım 260 dolara bıçak çıkardım duruyor. Artık maalesef oyun oynamak lüks oldu mecbur parasını veriyoruz.CS2 olayını bende yapıyorum da uzun süredir 0,50 dolar üstünü göremedim. Ne düzgün skin atıyor ne de piyasada kasa var.
Vallahi oldum olası hep korsan oyun oynarım oynadığım bütün oyunlar da 40 dolar üstü yani ülkemizde 800 TL'yi aşan fiyatlara sahip yani korsana teşvik etmiyorum 800 TL altı olan oyunları cezası var çünkü.
Oynadığım bütün oyunları korsan oynarım hiçbir sıkıntısını asla çekmedim. Yeterli araştırmadan veya tecrübeden sonra hangi birkaç siteye güvenebileceğini biliyorsun o sitelerden istediğin 800 TL üstü oyunu indirebiliyorsun bilgisayarımı en son 2 sene önce formatladım hiçbir yavaşlama, gevşeme, kasma yok. Hala ilk gündeki gibi sistemim.
RX6600 ve i5 9400F sistemim var.
Bu konuya gelecek olursak Steam'da ucuz oyun alma yöntemi güvendiğin bir arkadaşın yoksa yok maalesef. Aile kütüphanesi ile birkaç güzel kütüphanesi olan dostlarınla birleşip kaliteli oyunları kendine ekleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.