Ucuza oyun satan bir site var mı?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Arkadaşlar merhabalar, önceden oyun ihtiyacım olunca Gamesatış üzerinden gift yoluyla alıyordum. Parayı yatırıp oyunu satın alıyordum ve oyun gift yoluyla bana gönderiliyordu ancak şimdi baktığımda site sanırım oyun satışını kapatmış. Ucuza oyun alacağım başka bir site var mı? Tercihim Steam üzerinden aktifleştirilebilir olması ve Gamesatış gibi gift yoluyla göndermesi de kabulüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar, önceden oyun ihtiyacım olunca Gamesatış üzerinden gift yoluyla alıyordum. Parayı yatırıp oyunu satın alıyordum ve oyun gift yoluyla bana gönderiliyordu ancak şimdi baktığımda site sanırım oyun satışını kapatmış. Ucuza oyun alacağım başka bir site var mı? Tercihim Steam üzerinden aktifleştirilebilir olması ve Gamesatış üzerinden gift yoluyla göndermesi de kabulüm.
Forumda indirimli verenler oluyordu.

Onun dışında alabileceğim başka bir yer biliyor musunuz?

@Crvena Zvezda hocam bu şu 10-20 TL'ye satılan sonrasında da 1-2 hafta içerisinde patlayan hesaplar. Gene de öneriniz için teşekkür ediyorum da aradığım o değil maalesef. Siteye şöyle bir göz gezdirdim de.

@Crvena Zvezda hocam bu şu 10-20 TL'ye satılan sonrasında da 1-2 hafta içerisinde patlayan hesaplar. Gene de öneriniz için teşekkür ediyorum da aradığım o değil maalesef. Siteye şöyle bir göz gezdirdim de.

Vallahi hocam oradan planet zoo hesabı aldım hala patlamadı ama başka da doğru düzgün yok sanırım piyasada ki ucuz hesaplar hep böyle.

@Crvena Zvezda ucuz hesapların kaderi o hocam. İllaki patlıyor ama gene de öneriniz için çok teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı