Bende senin gibi düşünüyorum. Henüz güvenilir bir site bulamadım. ByNoGame'den bir Steam Key alayım dedim satıcılar aktif olmuyorlar genelde. Güzel bir site bulabilirseniz bende faydalanırım.
Bende senin gibi düşünüyorum. Henüz güvenilir bir site bulamadım. ByNoGame'den bir Steam Key alayım dedim satıcılar aktif olmuyorlar genelde. Güzel bir site bulabilirseniz bende faydalanırım.
Evet 4-5 sene önce Minecraft Premium almıştım şu an hala aktif. Bundan 3-4 ay önce CS:GO skin aldım skinimde geldi gördüğüm kadarıyla bir sorun yok. Şunu da belirteyim 3.5 dolara GTA V almıştım rockstargames hesabı olarak verildi şu an hesabım duruyor kendi Gmail'ime almıştım. Online falan girip oynuyordum sıkıntısızdı yani
Evet 4-5 sene önce Minecraft Premium almıştım şu an hala aktif. Bundan 3-4 ay önce CS:GO skin aldım skinimde geldi gördüğüm kadarıyla bir sorun yok. Şunu da belirteyim 3.5 dolara GTA V almıştım rockstargames hesabı olarak verildi şu an hesabım duruyor kendi Gmail'ime almıştım. Online falan girip oynuyordum sıkıntısızdı yani.