Ucuza RDR2 nasıl alınabilir?

Oyunlarda Türkçe dil desteğinin olmamasının Türklerin Korsan Oyun oynamasıyla bir ilgisi yok hocam.
Direkt buna bağlı diyemeyiz ama yine de önemli bir unsur. Oyun o ülkede çok satılıyor ise daha çok alınması için dil desteği gelebilir veya firmanın sonraki oyunlarına dil desteği eklenebilir. Ama hiç para kazanamadığın ülkeler için ayrıcalık yapmanın bir anlamı yok çünkü çeviriler maliyeti yüksek bir iş.

''Az miktarda paramı oyunlara yatırıp da gariban kaldığımı'' kim söyledi?
Az miktarda paran varsa ve bunları da oyunlara yatırırsan gariban kalırsın, ben söylüyorum.
Ek olarak tüm mesajlarınızda ''Garibanları'' vurgulamanıza rağmen bana ''gariban kalmaya devam edebilirsin'' diyerek hakaret etmeniz de komik açıkçası 😀
Evet, komik olan nedir? Ben senin hakkını savunuyorum ama sen inatla zıt gidiyorsun gariban kalmaya devam edebilirsin diyerek hakaret etmedim, bu durumdan çıkma şansın varken inatla böyle kalmak istiyorsun yapabileceğim hiçbir şey yok. 100 seviyelik Steam hesabınla sana mutluluklar. 😂

Sonra istediğin oyun Türkçe dil desteği olmadan çıkınca twitter'de # açarsın firmayı protesto etmek için :D
Yerli ve milli çevirmenlerimiz yine bir şeyler yapacaktır.

Evet, komik olan nedir? Ben senin hakkını savunuyorum ama sen inatla zıt gidiyorsun gariban kalmaya devam edebilirsin diyerek hakaret etmedim, bu durumdan çıkma şansın varken inatla böyle kalmak istiyorsun yapabileceğim hiçbir şey yok.
Bakın hocam; inatlaşmayı, kavga etmeyi hiç sevmem, ama maalesef bildiğim doğrunun sonuna kadar gitme gibi bir huyum var. Benim anlatmak istediğim şey şu; siz korsan oyun oynayabilirsiniz ama korsan oyun oynamanın normal bir şey olduğunu, kötü bir şey olmadığını savunamazsınız bana.
Bugün toplumda sinemaya kaçak girmek nasıl karşılanıyorsa korsan oyun oynamak da öyle karşılanıyor. Bunu korsan oyun oynamaktan ayıran tek şey dijital dünyada ve anonim olmanız. Sizi gören insanlar; başınızda bekleyen, biletiniz olmadığını gördüğünde sizi insanlara rezil ederek yaka paça salondan atan bekçiler yok çünkü.
Neyse; konuyu epey bir dağıttık, bence tartışmayı burada sonlandırabiliriz; ama yine de istiyorsanız ya da diyecek bir şeyiniz varsa tartışmaya memnuniyetle devam ederim. Sonuçta medeni insanlar gibi, birbirimize küfür ve hakaretler etmeden tartışıyoruz değil mi?
100 seviyelik Steam hesabınla sana mutluluklar. 😂
Bu arada, şakasına yazdığınızı biliyorum ama Steam hesabım 16 seviye hocam 😁. Ki onu da geçenlerde Technopat'ta gördüğüm bir şeyi yapmak için 15 seviyeye kasmıştım. Normalde 8 seviye falandı yani 😅.

Son düzenleme:
Bakın hocam; inatlaşmayı, kavga etmeyi hiç sevmem, ama maalesef bildiğim doğrunun sonuna kadar gitme gibi bir huyum var. Benim anlatmak istediğim şey şu; siz korsan oyun oynayabilirsiniz ama korsan oyun oynamanın normal bir şey olduğunu, kötü bir şey olmadığını savunamazsınız bana.
Bugün toplumda sinemaya kaçak girmek nasıl karşılanıyorsa korsan oyun oynamak da öyle karşılanıyor. Bunu korsan oyun oynamaktan ayıran tek şey dijital dünyada ve anonim olmanız. Sizi gören insanlar; başınızda bekleyen, biletiniz olmadığını gördüğünde sizi insanlara rezil ederek yaka paça salondan atan bekçiler yok çünkü.
Neyse; konuyu epey bir dağıttık, bence tartışmayı burada sonlandırabiliriz; ama yine de istiyorsanız ya da diyecek bir şeyiniz varsa tartışmaya memnuniyetle devam ederim. Sonuçta medeni insanlar gibi, birbirimize küfür ve hakaretler etmeden tartışıyoruz değil mi?

Bu arada, şakasına yazdığınızı biliyorum ama Steam hesabım 16 seviye hocam 😁. Ki onu da geçenlerde Technopat'ta gördüğüm bir şeyi yapmak için 15 seviyeye kasmıştım. Normalde 8 seviye falandı yani 😅.
Tamam sen para vererek oyna

Direkt buna bağlı diyemeyiz ama yine de önemli bir unsur. Oyun o ülkede çok satılıyor ise daha çok alınması için dil desteği gelebilir veya firmanın sonraki oyunlarına dil desteği eklenebilir. Ama hiç para kazanamadığın ülkeler için ayrıcalık yapmanın bir anlamı yok çünkü çeviriler maliyeti yüksek bir iş.
Açıkçası pek önemli bir etken olduğunu da düşünmüyorum.
Senin ülkende kaç satış olmuş. Ne kadar kazandırıyor diye bakmıyor mu sanıyorsun firmaları.
Dünyada oyun yapan şirketlerin hemen hemen hepsi Amerika'dan ve Avrupa Ülkelerinden; ve bu ülkelerin politik ve yüksek seviyedeki insanları tarafından Türk lobisi inanın gram sevilmiyor. Gerek Avrupa ile olan tarihimiz, gerek ülkedeki insanların çoğunun benimsemiş olduğu dini inanç, (biz ne kadar inkar etsek de onlar bizi direkt Müslüman bir ülke olarak görüyor) gerek son zamanlarda Türk insanlarının Avrupa insanlarına özenmesi ve onlar gibi davranmaya çalışması gibi bir sürü etken var. Bu etkenlerden dolayı bizi sevmiyorlar, eh tabii işin içine paranın değersizliği gibi unsurlar da girince; haklı olaraktan bu sektöre para dökmek istemiyorlar.
Hayırdır Torrent siten mi var bu neyin savunması.
Konudaki diğer mesajlarımı okursan görürsün kimin Torrent sitesinin olup olmadığını. 😀
Tamam sen para vererek oyna
Hey Allah'ım ya... Ben sırf şöyle saçma sapan şeyler yazmayın diye satır satır, cümle cümle yazılar yazıyorum; savunduğum şeyi neden savunduğumu, aslında savunduğum şeyin ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum; sense hiç birini okumadan -ya da beyninle değil farklı bir organla okuyaraktan- gelip bana ''Tamam sen para vererek oyna'' diyorsun 😀. Sen ve senin gibiler iflah olmazsınız.

Sen ve senin gibiler iflah olmazsınız.
Dipnot: Bu söz; korsan oyun oynayan hocalarıma değil, daha ne okuduğunu; ne yazdığını anlamayan ve anlamaya çalışmayan, kitap okumaz kafası kalın arkadaşlaradır.

Oyun şirketi var sanki isteyen istediğini yapar senin paran varsa git satın alarak oyna neyin doğru neyin yanlış olduğuna senmi karar veriyorsun normalde sanki her şeyi doğru yapıyorsunda gelmişsin burda milletin doğrusuna yanlışına karışıyorsun

Oyun şirketi var sanki isteyen istediğini yapar senin paran varsa git satın alarak oyna neyin doğru neyin yanlış olduğuna senmi karar veriyorsun normalde sanki her şeyi doğru yapıyorsunda gelmişsin burda milletin doğrusuna yanlışına karışıyorsun
Kafayı yiyeceğim. Eh be arkadaşım, Eh! Ben 2 gündür ne anlatıyorum? Duvara karşı konuşuyor gibi hissediyorum kendimi yahu. Bak bunu sana herhangi bir art niyetle, hakaret veya küçümseme amacıyla söylemiyorum ama biraz kitap okumanı, kendi kendine hayatından olsun; çevrenden olsun yazılar yazmanı ve araştırmalar yapmanı öneriyorum. Çünkü yaklaşık 2 gündür yazdığım, toplam bilmemkaç satırlık yazılarda üstüne basa basa söylediğim ve açıkladığım şeyleri anlatıyor; soruyorsun bana hala.

Google'a "reddit original fitgirls website" yazıp Fitgirls Repack sitesinin orjinalini bul, (normalde kendim link olarak atardım ama yasak) ardından en üstte çıkan reddit konusunun içindeki linke tıklayıp Fitgirls Repack sitesine gir ve oynamak istediğin oyunu bulup, indirip oyna. Merak etme güvenilirdir. Bu konuyu da yavaştan kapatalım artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı