Ucuza Robux nereden alırım?

Ucuza robux alma diye birşey yok ucuza robux alma siteleri var ama hepsi dolandırıcı. Fakat önceden microsoft store'dan ucuza alabiliyorduk ama artık öyle birşey maalesef yok ama bedava robux alma diye birşey var mesela gemsloot sitesinden veya collectbux sitesinden görev yaparak bedava robux alabilirsiniz veya robloxta bir oyun yaparak.

Önerd.

Hepinize merhaba. Biliyorsunuz önceden Roblox'tan Microsoft Store üzerinden ucuz bir şekilde Robux alınabiliyordu fakat doların bu kadar fırlamasından ve zamlardan ötürü Roblox oraya el attı ve artık oradaki fiyat orijinali Roblox'tan daha pahalı artık bizde kendimize yeni yeni çareler aramaya başlıyoruz hiç tarzım değildir fakat bir ucuz Robux sitesi buldum ismi de trendeobux diye bir site. Sizce oradan Robux alınır mı? Bu site hakkında bilgisi olan veya güvenilir bir site önerisi olan bana paylaşabilir mi?

Önerdiğiniz siteden almanızı önermem ve bunun gibi bir sürü site var Roblox grup linklerine giderseniz hepsi aynı kişinin grubu ve ben almıştım ama kaç ay oldu hala gelmedi.

106 Robux'a o para verileceğine 120 Robux'u 4TL'ye Google Play'den alabilir?

Ne dediğinizi anlamadım. Şu an 110 TL.

Screenshot_20230621-111140.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı