Online oynayamazsınız ve ilerleyen dönemlerde hesabın kapanma ihtimali var. Mantık şu ortak bir hesap oluyor oyunu indiriyorsun offline giriyorsun.
Xbox versiyonunda var 1 tane hesap 3 tane yedek hesap verdiler zamanla hepsi patladı sonra yazdım ve 4 tane daha hesap verdiler siteye güvenilir olması lazım çünkü 1 yıllık falan alacaksanız hesabın patlamama ihtimali yok gibi bir şey evet offline için iyi ama PS de her oyuna girmeden önce zahmetli bir iş yapman gerekiyor ekstradan ama 1 aylık fiyatına 1 yıllık almaya değer mi orası sizin kararınız.
Sadece hikaye odaklı oyunlar için mantıklı olacağını düşünüyorum bir tecrübeniz var mı?
playstationu satıp gelen parayla iyi bir bilgisayar alıp rahat etmekNe gibi bir şey yapmak gerekiyor.
Sadece hikaye odaklı oynayacaksanız mantıklı ve genelde PS in olayı hikayeli oyun yoksa Online çok oyun yok zaten bilgisayrda ki kadar olanların çoğuda ücretsiz. Hikayeli olup Online oyunlarda genelde çok sarmıyor ve çok oyuncusu da olmuyor Warzone, Rocket League falan zaten ücretsiz.
PlayStation'u satıp gelen parayla iyi bir bilgisayar alıp rahat etmek![]()
Hocam ona bakılırsa PC de oyun fiyatları uçmuş gitmiş illa orijinal oynayacaksan yakında kredi çekerek oyun oynayacağız![]()
Hocam açtığınız bu konu zaten illegal yöntem eğer illegal(kime göre neye göre yanlış anlamayın) takılıyorsanız PC de 1 tane oyuna para vermenize gerek yok zaten ve Online olarak daha iyi bende PS5 var yurt dışından yakın arkadaşım 8000 TL'ye verdi oyunlar pahalı ve gamepassa zam gelince iş yerindeki arkadaşıma bedava verdim oynaya koy diye kendime PC aldım rahatım şu an.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.