Ucuza satılan Windows 10 keyler ne kadar güvenli?

anilgok

Megapat
Yer
Marmaris
Arkadaşlar selamlar öncelikle ben Windows 10 Pro key almak istiyorum ama bu aldığımız key anakarta mı gömülüyor yoksa Windows hesabına mı? Siz anladınız ne demek istediğimi :D format sonrası gider mi yani onu merak ediyorum güvenilirse önereceğiniz yer var mı?

Sürümüm: Windows 10 Home ama Pro alıp Pro kurmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    7,1 KB · Görüntüleme: 559
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İzleyin kafanızda bir fikir oluşacaktır.

Retail key almalısınız. Dijital olarak aktifleştirildiği için tekrar tekrar girmenize gerek olmuyor. Anakarta gömülen key ise OEM key olarak geçiyor.

1943'te Microsoft diye bir markayı geçtim bilgisayar olduğundan şüpheliyim :D

Bazı ucuza satılan keyler KMS ile üretilmiş sahte keyler iken bazıları da toplu bir şekilde Microsoft'tan alındığı için ucuza gelen gerçek keylerdir. O yüzden garanti olması açısından en az 40 lira ve üstü bir key alın derim.

Retail key almalısınız. Dijital olarak aktifleştirildiği için tekrar tekrar girmenize gerek olmuyor. Anakarta gömülen key ise OEM key olarak geçiyor.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı