Ucuza satılan Windows Keyleri & Crack'li yazılımlar

Makaleler
98
Birçok kişi bu keyler ve crackli programlar ne kadar güvenli bilmiyor. Biz dilimiz döndüğünce söylüyoruz fakat bazen yetmiyor. Ek bir kaynak olması amacıyla bu videoyu bırakıyorum. Can Bey güzelce açıklamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birçok kişi bu keyler ve crackli programlar ne kadar güvenli bilmiyor. Biz dilimiz döndüğünce söylüyoruz fakat bazen yetmiyor. Ek bir kaynak olması amacıyla bu videoyu bırakıyorum. Can Bey güzelce açıklamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Windows 10 Yıl Dönümü Güncellemesi ile Windows 7 Enterprise ve Windows 7 Ultimate'de bulunan keyler, Windows 10 için kullanılabilir hale geldi. Bunun dışında Çin biliyorsunuz dünyanın en büyük ticaret pazarı ve orada daha ucuza keyler satılıyor. Satıcılar Çin'den de ucuza alıp satıyordu. Yani piyasadaki çoğu key böyle elde ediliyor nasıl sahte olmasını bekleyebiliriz?

Ben 600 TL'ye almıştım ve 5 yıldır key girmeden kullanıyorum ama veletler dalga geçiyor benle :D.

"20 TL OEM :D?" falan yazıyorlar.

Birçok kişi bu Key'ler ve crackli programlar ne kadar güvenli bilmiyor. Biz dilimiz döndüğünce söylüyoruz fakat bazen yetmiyor. Ek bir kaynak olması amacıyla bu videoyu bırakıyorum. Can Bey güzelce açıklamış.

Bu adam çok zeki ve deneyimli biri. Her videosunu izlerim :).

En sağlamı direkt anahtar olarak almak. Ne korsan derdi var, ne de başka bir şey. Yazılımbudur sitesini öneririm.

Ayrıca 500 TL'lik anahtarı alıyorsan, şapkamı önüme koyarım; lâkin gerçekten çok pahalı. İşimi 30 TL'lik anahtar da görüorsa, onu tercih ederim. Tabii korsan derdi vs. yoksa. Zaten anahtar satan yerlerde öyle bir risk yok.

Video yoruyor insanı. Edit ve konuşma şeklini kişisel olarak beğenmedim. Bütün videolarını izlemeden genel bir eleştiri yapmam mümkün değil, o şekilde değerlendirmeyin. Tamamen dinleyemediğim için içeriğe ise lafım yok.

Key konusunda ise, harici yazılımla "fix'lemek", "crack yapmak" gibi yöntemler yerine öyle ya da böyle bir lisans kodu almak daha güvenli. Ben 5 sene kadar önce Windows 10 Pro anahtarı aldım, 3 sistemde kullandım ve hala kullanıyorum. O zamanın parasıyla 20 dolar gibi bir ücret ödemiştim. Ucuzdu da o zaman için kur dolayısıyla. Cihaz ya da kurulum sınırım yok. Sitelerde güncel olarak satılan anahtarlar için bu garantiyi veremem tabii.

Win 10 keylerini senelerdir yazılımbudur sitesinden alırım hiç sorun yaşamadım. Önceden 30 TL gibi bir fiyatı vardı şimdilerde 40 TL yine ucuz.

Video yoruyor insanı. Edit ve konuşma şeklini kişisel olarak beğenmedim. Bütün videolarını izlemeden genel bir eleştiri yapmam mümkün değil, o şekilde değerlendirmeyin. Tamamen dinleyemediğim için içeriğe ise lafım yok.
Kesinlikle katılıyorum. Video ya gereksiz uzun ya da edit kısmı sıkıntılı. Beni de çok yordu.

Peki konuyla alakalı olarak bir soru sormak istiyorum CMD üzerinden slmgr kodları ile birlikte Windows 10'u denemeden istediğimiz sürüme atayabiliyormuşuz ben bunu 3 4 ay önce öğrendim bunun parayla almaktan ne farkı var? Daha bir problem yaşamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı