Ucuza satılan Windows keyleri güvenli mi?

Slyrox

Hectopat
Daha fazla  
Windows'u etkinleştirmek istiyorum ona 4000 TL veremeyeceğim için ucuz keylere yöneldim. Daha önce bu keylerden almıştım bir sıkıntı da çıkmamıştı. Ama benim sorum dolandırılır mıyım değil bu keyi etkinleştirdikten sonra birileri bilgisayara bağlanır mı bir virüs bulaşır mı? Cevaplarını bekliyorum.

İstediğim lisans türü: Windows 11 Home Retail.

Jetlisans ve uygunlisans siteleri güvenilir. Birçok kişinin satın alım yaptığı siteler. Diğer siteleri hiç deneyimlemedim onlar hakkında bir bilgi sahibi değilim ama dolandırıcı olanları da vardır tabii.

Dediğim gibi bilgisayara bağlanma virüs gibi riskler yoksa alayım hocam eğer öyle bir risk varsa böyle kullanayım daha iyi o kadar para verdik kurda kuşa yem etmeyelim.

Etkinleşirse sorun yok.
Bazen etkinleşme işlemi başarısız olabiliyor ama genelde satıcılar hemen yeni key gönderiyor.
Etkinleştirildikten sonra Windows'a format atma, SSD değiştirme gibi durumlarda etkinleşiyor ama etkinleşmeyip tekrar key almak durumunda kalabilirsiniz.
Her halükarda kayıp yok sayılır. Altı üstü 50.00 TL. Bir paket sigara alınamıyor.

Ben kullanıyorum. Şimdiye kadar defalarca format attım ama keyler geçerli kaldı.

Dediğim gibi bilgisayara bağlanma virüs gibi riskler varsa alayım hocam eğer öyle bir risk varsa böyle kullanayım daha iyi o kadar para verdik kurda kuşa yem etmeyelim.

Yok hocam yaptığınız işlem veri sızdırma ya da trojan bir dosya indirme işlemi değil. Bu sitelerden birçok kişi alışveriş yapıp memnun kaldı aralarında ben de varım.

O tür sitelerden almayın, saglamlisans bir tık kazık, jetlisans bakabilirsiniz.
Neden?

Yok hocam yaptığınız işlem veri sızdırma ya da trojan bir dosya indirme işlemi değil. Bu sitelerden birçok kişi alışveriş yapıp memnun kaldı aralarında ben de varım.

Bana bir lisans önerebilir misiniz hocam.

Bu iyi midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı