Ucuza sıfır telefon önerisi

• Konuyu başlatan odunq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 345
Daha fazla  
Yasli kullanimi icin internetten almak uzere sorunsuz kullanılabilecek en ucuz telefon onerilerinizi alabilir miyim? Tercihen Samsung marka uygun fiyatlı kullanılabilir telefonlarından olabilir mesela.

Son düzenleme:
Bahsettiğiniz markayı ilk defa gördüm. Özellikle çok popüler olmayan markalarda hatta popüler olan Redmi serilerinde yazılım sorunları da olabiliyor. O yüzden de biraz düşündürüyor.
Katılıyorum hocam bende bu yazılım sorunlarından dolayı redmi hatta Xiaomi cihaz tercih etmedim. Tabi daha bunun gibi birkaç markada var. Bu telefonu almamda etkili olan şey f/p olmasıydı. 2 senedir hâlen memnunum hatta aynı telefonu kardeşime. Bir üst modelini (C21 plus) de babama aldım. Sadece c21 plus da konuşma sırasında 2 defaya mahsus ahize den ses gelmeme sorunu ile karşılaştım. Onuda ayarlardan cihaz izinlerini sıfırlama ile çözüme sağladım. Tavsiye ederim.

Oukitel C21. bence F/P ürünü. Kendimde 2 senedir kullanıyorum.

Haklı çok iyi fakat fiyatına göre. Oyun falan oynayamazsın iyi FPS ile. Ama mini Game'ler oynarsın. Eğer oyun oynamakta istersen Oppo A74 al. Bende var fiyatına göre çok iyi.

1720721328361.png

Aslında buradaki telefonları da seçebilirsin fakat çok özelliği yok NFC suya dayanıklılık parmak izi gibi. Ama telefon yeter ki güçlü olsun arama yapsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı