Yusuf dikecin silahı
Hectopat
Bütçe belirtmemişsin aklıma bu geldi en hesaplı kurtarır. Nothing Phone (1) (128 GB)
A16 8 GB al o zaman.İşte sorun şu ki bir ay çalışacak sürem yok maalesef seneye yks ye gireceğim için full time dershanedeyim yaz boyu çalışacağım ve bütçemi de maksimum 10k ya çıkarabilirim gibi
İşte sorun şu ki bir ay çalışacak sürem yok maalesef seneye YKS'ye gireceğim için full time dershanedeyim yaz boyu çalışacağım ve bütçemi de maksimum 10k ya çıkarabilirim gibi.
Radyasyon canavarı bir çöp. Samsung varken alınmaz.Tecno Camon 20 Pro.
Çevremde bu cihazı kullananlar var, onların yorumları olumlu yönde, bakabilirsiniz.
10k ya sıfır A16 olabilir.
2.el düşünürsen seçeneklerin daha geniş. S20FE SD versiyon olabilir veya bulabilirsen Nothing Phone 1 bakmanı öneririm sıfırı 12-13 civarlarında 2.el bulunur belki.
Radyasyon canavarı bir çöp. Samsung varken alınmaz.
Düzgünü bulunabilirse evet S20FE daha iyi, sıfır için yorum yaptım sadece.
Düzgünü bulunabilirse evet S20FE daha iyi, sıfır için yorum yaptım sadece.
Merhaba. Ben lise öğrencisiyim şu an kullandığım telefon bayağı kötü ve yeni bir telefon almak istiyorum ancak tabii ki param yok. Şu an elimdeki telefonu ortalama 2000 liraya satabilirim onun üstüne para eklemek istiyorum. Nasıl para kazanabilirim ve ucuza idare edecek telefon öneriniz var mı?
Bir sene kullansam yeter seneye sınava girecegim sonra üniversite bursumla istediğimi alabilirim ama şu an durum bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.