Ucuza SSD önerisi

Konunun biraz dışı 120 gb almayin.111 kullanılabilir alanınız olacak ve bu da sadece sistem,birkaç program kursanız hemen dolacak çok kısa süre sonra boş alan sıkıntısı yasayacaksiniz. Bence acil değil ise biraz daha bekleyip 240 -250 gb olanı almalısınız.
 
Konunun biraz dışı 120 GB almayin. 111 kullanılabilir alanınız olacak ve bu da sadece sistem, birkaç program kursanız hemen dolacak çok kısa süre sonra boş alan sıkıntısı yasayacaksiniz. Bence acil değil ise biraz daha bekleyip 240 -250 GB olanı almalısınız.

Hocam sadece sistem 30GB, 4-5 program kurarım boş alan da kalır.
 
Hocam sadece sistem 30GB, 4-5 program kurarım boş alan da kalır.
Aklinizi karıştırmak için söylemiyorum 2 pc de yaşanmış deneyimden bu sonuca vardım. Bende sizin gibi düşünmüştüm ama bir süre sonra Pshop-İllüstrator için plugin brush gibi eklemeler ihtiyacı olunca sıkıntılar yasadim. Tabi sonuçta siz bilirsiniz ben deneyimlerimi paylaşmak istedim.
 
Aklinizi karıştırmak için söylemiyorum 2 PC de yaşanmış deneyimden bu sonuca vardım. Bende sizin gibi düşünmüştüm ama bir süre sonra pshop-Illustrator için plugin brush gibi eklemeler ihtiyacı olunca sıkıntılar yasadim. Tabi sonuçta siz bilirsiniz ben deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Hocam 6-7 ay sonra tamamen değiştireceğim PC'yi, çok eski bir PC zaten. HD 6670 ve Pentium.
Windows 10 rahat sığar, 750GB HDD'im var.
 

Geri
Yukarı