Ucuza Steam hesap almak güvenilir mi?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Oyunlar çok pahalandı ama korsana da yönelmek istemiyorum 100 TL oynamak istediğim oyunları zaten satın aldım bütçem yetiyorsa zaten böyle yollara yönelmiyorum ama gerçekten çok pahalı oldu artık oyun oynamak bile hayal oldu mesela. Sifu oynamak istiyordum indirim beklerken hem Steam de hem Epic Games'te zam geldi.
Oyunu bitirdikten sonra hesapla bir bağım kalmayacak o yüzden böyle hesap almak mantıklı mı en azından virüs riski falan yok diye düşündüm bir arkadaşımda kullanıyordu bence de mantıklı yoksa çok pahalı oyunlarda korsandan başka seçenek kalmıyor.
Mesela bu ilandan 3 oyun seçip alıp oynasam mantıklı gibi geldi daha önce böyle hesap alıp deneyimi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Paranı çöpe atmakla aynı şey.

Güvenli hocam multi hesap. Sadece offline oynamak şartı ile ben aldım sorunsuz kullandım.

Ortak hesap satıyorlar, bence gayet mantıklı. Rus sitesinden ben de almıştımm. Tabi satıcıya da bağlı, referansı olmayan satıcıdan almayın.

Genelde aldıın hesap çalıntı olabiliyor ve sadece sana da satılmıyor. Steam hesap alım satımına da izin vermiyor. Zamanında bu işlere giren bir arkadaşım PlayStation'ından anakart banı yemişti, tavsiyem indirim kovalaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…