- Makaleler
- 2
Arkadaşlar 50₺'lik bakiye alacağım fakat kartımda 49.75₺ var. Nereden alabilirim?
Arkadaşlar 50₺'lik bakiye alacağım fakat kartımda 49.75₺ var. Nereden alabilirim?
Perdigital üzerinden bonuslarla alabilirsin heralde. Aldıkça bonus birikiyordu. Oradan 25 kuruş çıkar diye düşünüyorum. En son 3 ay önce mi ne almıştım değişmiş de olabilir.Arkadaşlar 50₺'lik bakiye alacağım fakat kartımda 49.75₺ var. Nereden alabilirim?
Dışarı çıkmak istemiyorum ortam malum :/.Karttan çekebiliyorsan üzerine 25 kuruş ekle (demir para olarak) Bim'den 25 TL değerindeki Steam wallettan 2 tane alırsın.
Perdigital artık galiba steam'a bonus vermiyor.Perdigital üzerinden bonuslarla alabilirsin heralde. Aldıkça bonus birikiyordu. Oradan 25 kuruş çıkar diye düşünüyorum. En son 3 ay önce mi ne almıştım değişmiş de olabilir.
Aynen vermiyormuş kusura bakmayın.Dışarı çıkmak istemiyorum ortam malum :/.
Perdigital artık galiba steam'a bonus vermiyor.
Estağfirullah ne kusuru yardımcı olmanın kusuru mu olurAynen vermiyormuş kusura bakmayın.
Foxngame 50TL steam cüzdan kodunu 49TL'ye satıyor. 5-6 ay önce RP fiyatları ucuz olduğu için alışveriş yapmıştım. Güvenilirdir.Dışarı çıkmak istemiyorum ortam malum :/.
Perdigital artık galiba steam'a bonus vermiyor.
Foxngame 50TL steam cüzdan kodunu 49TL'ye satıyor. 5-6 ay önce RP fiyatları ucuz olduğu için alışveriş yapmıştım. Güvenilirdir.
Garip :/ başka bir site bakayım dönerim size bulabilirsem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.