Ucuza telefon önerisi

MRxSMALL

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben lise öğrencisiyim şu an kullandığım telefon bayağı kötü ve yeni bir telefon almak istiyorum ancak tabii ki param yok. Şu an elimdeki telefonu ortalama 2000 liraya satabilirim onun üstüne para eklemek istiyorum. Nasıl para kazanabilirim ve ucuza idare edecek telefon öneriniz var mı?
Bir sene kullansam yeter seneye sınava girecegim sonra üniversite bursumla istediğimi alabilirim ama şu an durum bu.

Tavsiyem imei atılmış kaçak cihazlar. Ucuza gayet iyi donanımlı cihazlar alabilirsin. Çünkü işin içine garanti vs. girince fiyat şişiyor.

İş için, okul yakınlarında kapısında eleman aranıyor yazan yerlere girip sor. Sigorta yapmazlarsa bir tık fazla para verirler.

1 ay çalışsan ortalama üstü iyi bir cihaz alırsın. Cihazı alınca patrona ben işi bıraktım deyip uzarsın. Sigorta filan olmadığı için de sorun olmaz.

Hocam telefondan çok anlamam, ama bir sene idare edecek birşey istiyorsanız 2. El Xiaomi bakabilirsiniz. Ama tavsiyem belki 1 ay biryerlerde çalışıp üniversitede de işinizi görecek bir telefon almanız olur.

Benim telefonum da şuan çok kötü, aramalar+whatsapp desem yeridir. Bu yılın başında tablet almıştım, derslerimi de oradan yapıyorum, telefondan yapılan şeyleri de. Belki bunu da düşünebilirsiniz.

Ne kadar ucuz istediğinize bağlı bir soru. 5-6k ya alacaksanız S9+/S10+ falan olabilir. 6-7k ya Snapdragon versiyonlu S20FE olabilir gibi. Telefonunuzu sattıktan sonra ne kadar bütçe ayırabilirsiniz ve beklentiniz nedir? Kamera mı oyun mu veya günlük kullanım mı gibi.

İşte sorun şu ki bir ay çalışacak sürem yok maalesef seneye yks ye gireceğim için full time dershanedeyim yaz boyu çalışacağım ve bütçemi de maksimum 10k ya çıkarabilirim gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı