Ucuza Windows 10/11 nasıl alınır?

Windows 10 kodları 11'de kullanılıyor. İşletim sistemi türüne göre OEM key öneririm. Veya Retail. Windows 10 alabilirsiniz hem daha ucuz hem de Windows 11'de kullanılabiliyor. Saglamlisansda Windows 10 keyler daha ucuz. Ben 1 hafta önce Windows 10 Pro OEM key aldım 140TL'ye ve Windows 11'de kullandım. Windows 11 Pro OEM key alsaydım +30TL daha fazla ödeyecektim.

Evet KMSpico'nun piyasada çok fazla sahtesi var, çünkü yapımcılar bıraktı. Orijinal yazılımı kullandıysa sıkıntı çıkarmaz.
Hayir viruslu. Windows korsan bir sekilde oluyor, KMSpico serverlerine baglaniyor ve orjinal olsa bile sistemi yoruyor tavsiye etmiyorum.

Hayir viruslu. Windows korsan bir sekilde oluyor, KMSpico serverlerine baglaniyor ve orjinal olsa bile sistemi yoruyor tavsiye etmiyorum.
Yazılım orijinal ise sistemi yormuyor sıkıntı çıkarmıyor ve arkada çalışmıyor sadece lisanslıyor. Dediğim gibi piyasada orijinal yazılımı bulmak çok zor yıllar önce bıraktı adamlar işi. Sahte yazılımda dediklerinizde doğrusunuz. 👍🏻

Üç şey sormak istiyorum.

1-bu söylediğiniz sitelerde neden daha ucuz? Orijinal değil mi yoksa?

2-eğer bunlardan birini alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Üç şey sormak istiyorum.

1-bu söylediğiniz sitelerde neden daha ucuz? Orijinal değil mi yoksa?

2-eğer bunlardan birini alırsam herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
Genelde keyler MAK olabiliyor, yani toplu etkinleştirme gibi bir key yüzlerce sistemi etkinleştiriyor. Zaten satıcıya masrafı 0 TL. Çeşitli platformlarda yüzlerce var bu keylerden. Sağlam satıcılardan ucuza aldıysanız da Microsoft bu keylere teknik destek vermiyor. Şahsi düşüncem bunlarla uğraşmak yerine direkt HWID ile ücretsiz bir şekilde lisanslamak olur heralde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı