Windows 10 ucuza nasıl alınır?

Bazı kişilerde kullanılmış keyler vesaire çıkıyormuş sen böyle bir sorum yaşadın mı yoksa hiçbir sorun yaşamadan aldın mı hocam ben de almayı düşünüyorum da OyunFor veya DurmaPlay’den.

N11 de yaşanmış sanırım o olay ben bir problem yaşamadım.

Korsan windows ile virüsün hiç alakası yok kmsyi bakkalların yanlış kullanmasından dolayı öyle bi algı var kmsden crack yaptıktan sonra kms programını kaldırınca arka planda çalışmayı bırakıyor ve orjinal göstermeye devam ediyor ama eğer kaldırmassan saniye başı aynı işlemi yapmaya çalışıyor sadece emek hırsızlığı bu virüs falan yok
Zamanında Windows 7 kullanıyordum. Dizüstü bilgisayarıma format atmıştım ve format DVD'mde otomatik etkinleştirici de vardı. Hep onla etkinleştirdim. Fakat sonradan bilgisayarımın altında lisans kodunun olduğunu gördüm ve sıfırdan temiz kurulum yapıp o kodla etkinleştirdim. O günden sonra gram şişme olmamıştı Windows 7'de. Şu an orijinal Windows 10 kullanıyorum ve KMS ile Office 2016 kullanıyordum ve cidden yavaşlamaya başlamıştı o Office'i KMS ile etkinleştirdikten sonra. Ardından 10 liraya Office 365 sınırsız üyeliği satın aldım ve tekrardan temiz kurulum yaptım. Orijinal kullanmak her zaman en temizidir. Windows 10 OEM kodu satın almak istersen en ucuzu bile 8 TL zaten. Formatçı denilen bakkallara o kadar para vereceğine her kurulum yaptığında kullanabileceğin bir kodun var ki zaten o kod anakarta işliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı