Ucuza Windows 10 Home OEM key nereden alınabilir?

slmgr -dli kodu ile Windows anahtarınızı kontrol etmenizde fayda var.
2018-06-11 15_11_26-Window.jpg

İşin içinde sanırım başka bir iş var. Aynı üründen 1 adet daha sipariş verdim. @Crims0nSt0rm arkadaşıma gönderdiğim lisans ile aynı lisansı gönderdiler. Sonra telefon ile durumu sormak için yaklaşık 6 7 kez aradım cevap yok. Mail attım dönüş sağlanmadi. Sanırım bu arkadaşlar bir iş çeviriyor. Yetkili arkadaşların konuya dahil olmasını rica ediyorum.

İşin içinde sanırım başka bir iş var. Aynı üründen 1 adet daha sipariş verdim. @Crims0nSt0rm arkadaşıma gönderdiğim lisans ile aynı lisansı gönderdiler. Sonra telefon ile durumu sormak için yaklaşık 6 7 kez aradım cevap yok. Mail attım dönüş sağlanmadi. Sanırım bu arkadaşlar bir iş çeviriyor. Yetkili arkadaşların konuya dahil olmasını rica ediyorum.

Sizlere satılan keyler MAK key yüksek ihtimal. Hani şu şirketlere sattıkları toplu keyler varya işte onlardan. @24099 'ın da attığı konuda yazıyordu. Verdiğiniz ücret çok makul. Bir gün keylerin patlama ihtimali var ama yüksek ücretler ödemediğiniz için çok büyük bir problem olmaz. Sorunsuz kullanabildiğiniz sürece kullanın rahatlıkla.

Konu başlığındaki MAK Açıklaması :

MAK key Multiple Activation Key demektir. Örneğin 4000 cihazda kullanılabilecek tek bir tane anahtar oluşturulur. Anahtarı alan firma bunu 4000 tane cihazda aktive etmek için kullanabilir. Genelde şirketler ve büyük firmalar bunu kullanır. Her bilgisayara aynı key giriliyor kısaca. Anahtar 4000 kişilik ama kullanılan biligsayar 4500 oldu mesela satışlardan dolayı hop lisans iptal edilir yada Microsoftta eğer senin bilgisayarının satın alan firmaya ait olmadığını tespit ettiği an lisansı kullanamazsın hak idda edemezsin. Kısaca Allaha emanet lisanslı bir yazılımın olmuş olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı