Windows 11 lisansı almak istiyorum; özellikle Jetlisans gibi yerlerde ucuza OEM Key'ler satılıyor. Bunlar bilgisayara virüs bulaştırır mı, güvenlik açığı yaratır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
github.com
Ben buradan aktif ettim. Sırf sağ alttaki yazı gitsin diye yapıyorsanız 1 dakikanızı bile almaz.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts
github.com
Ben buradan aktif ettim. Sırf sağ alttaki yazı gitsin diye yapıyorsanız 1 dakikanızı bile almaz.
Yok hocam onun için yapmıyorum geçen gün bilgisayarım kulaklığın mikrofonuna bir türlü geçemiyordu. Ayarlara girip ordan halledecektim windows'um lisanslı değil diye ona izin vermedi saçma sapan bir şekilde ortada kalmıştım, kişiselleştirme falan hiçbir şey de yapamıyorum. 200-300 liraya da lisans alabiliyorsam alayım dedim ama ne kadar güvenilir bilemedim
Yok hocam onun için yapmıyorum geçen gün bilgisayarım kulaklığın mikrofonuna bir türlü geçemiyordu. Ayarlara girip oradan halledecektim Windows'um lisanslı değil diye ona izin vermedi saçma sapan bir şekilde ortada kalmıştım, kişiselleştirme falan hiçbir şey de yapamıyorum. 200-300 liraya da lisans alabiliyorsam alayım dedim ama ne kadar güvenilir bilemedim
Windows 11 lisansı almak istiyorum; özellikle Jetlisans gibi yerlerde ucuza OEM Key'ler satılıyor. Bunlar bilgisayara virüs bulaştırır mı, güvenlik açığı yaratır mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Retail yani perakende lisansları, diğer bilgisayardan kaldırmak şartıyla yeni bilgisayara taşıyabilirsiniz. OEM lisans anakarta gömülür. Anakart değiştirmediğin sürece lisansın gitmez. Format atınca da gitmez. OEM önerme sebebim, lisansı sen etkinleştirdikten sonra başkası etkinleştiremez. Yani satan yer, aynı lisansı başkasına satmış olsa da etkinleştiremez. O lisans sadece senin anakartında çalışır.