"Ucuzbudur" sitesinden Xbox One S alınır mı?

Argus012

Yoctopat
Merhaba, önümüzdeki ay bir Xbox One S satın almak istiyorum çünkü malum Series S'ler bayağı bir pahalı. O yüzden bugün içerisinde Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt olan bir AVM'ye gittim. İki mağazayada sordum fakat istediğim cihazdan yoktu. Mecbur ben de internetten alacağım. Bir site keşfettim. Trendyol'da 9K ama bu sitede 6k. Dolandırıcı olma ihtimali nedir? Linki aşağıya bırakıyorum. Eğer güvenli derseniz ailemle konuşup buradan cihazımı alacağım.
Link: TEŞHİR XBOX ONE S 1TB OYUN KONSOLU - Ucuzbudur

Merhaba, önümüzdeki ay bir Xbox One S satın almak istiyorum çünkü malum Series S'ler bayağı bir pahalı. O yüzden bugün içerisinde Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt olan bir AVM'ye gittim. İki mağazayada sordum fakat istediğim cihazdan yoktu. Mecbur ben de internetten alacağım. Bir site keşfettim. Trendyol'da 9K ama bu sitede 6k. Dolandırıcı olma ihtimali nedir? Linki aşağıya bırakıyorum. Eğer güvenli derseniz ailemle konuşup buradan cihazımı alacağım.
Link: TEŞHİR XBOX ONE S 1TB OYUN KONSOLU - Ucuzbudur

Hocam 6700 TL One S alacağınıza 7500 TL'ye 2.el Series S alın. Ben öyle yaptım.
Ayrıca konuda belirttiğin ürün de 2.el sayılır. Rafta sergilenmiş bir ürün. Sıfır değil tam olarak.

Denildiği gibi problemi olmayan ama kullanılmış, ufak tefek çizikleri olan bir ürün. Ben olsam almam sonuçta kullanılmış bir ürün fakat sizin kararınız. Dünyanın en kötü site ismini seçmişler bu arada ilk gören direkt dolandırıcı bunlar der.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı