Ucuzgames Battlefield 1 güvenilir mi?

Matrix852

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Battlefield 1 multiplayer oynamak istiyorum. Maalesef Steam'de 250 TL. Ucuzgames diye bir site var. Güvenli galiba ve 5 TL Origin mi nasıl bir sistemse bilmiyorum. Ucuzgames güvenilir mi? Origin nasıl bir şey ve alırsam multiplayer oynayabilir miyim?

Merhabalar. Ben Battlefield 1 multiplayer oynamak istiyorum. Maalesef Steam'de 250 TL. Ucuzgames diye bir site var. Güvenli galiba ve 5 TL Origin mi nasıl bir sistemse bilmiyorum. Ucuzgames güvenilir mi? Origin nasıl bir şey ve alırsam multiplayer oynayabilir miyim?

BF 1 bedava verildi.

Ya BF1 bedava verildiğinde bir sürü key aldılar ve onu size satıyorlar ya da size BF1 olan bir hesap verecekler siz de ondan oynayacaksınız bu hesabı sadece size değil alan herkese verdikleri için online işi olmayabilir. Key şeklinde verirse normal şekilde kendi hesabınıza girip oynarsınız.

Site hakkında bir bilgim yok ama Origin EA'nin kurduğu bir platform aynı Steam gibi düşünebilirsin oyunu Steam'den alsan bile Origin'i illa indirmek zorundasın. Eğer ucuzgames de hesap olarak satıyorsa Online oynayamazsın. Key olarak veriyorsa hesabına girip oynarsın. Ama key olarak bu kadar ucuza vereceklerini sanmıyorum.

Ben SanalGamers diye bir yerden BF1 almıştım 5₺'ya aybı senin dediğin gibi Origin üzerinden. Yaklaşık 2-3 ay doya doya oynadıktan sonra hesaba girememeye başlamıştım. Adamlara yazdım sonra böyle böyle diye adam "sizin hesabın kullanıcı adı neydi" dedi söyledim falan sonra baktım adam beni engellemiş :D Yani bu da o tarz yerlerden biri yanlış anlamadıysam. Bil ki sana sattığı hesabı 30 kişiye daha satacak adam ve şanslıysam benim gibi 2-3 ay oynarsın en fazla. Hee ama 2-3 ay BF1 için 5₺ de fena değil aslında ülkemiz şartlarında :D Her neyse şaka bir yana kesinlikle tavsiye etmem. Bunlar gibi dolandırıcılar karşısında dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ama "5₺ nasıl olsa gitse de çok sorun değil." dersen orası senin bileceğin iş tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı