Xesstiano Megapat Katılım 13 Ağustos 2015 Mesajlar 663 Çözümler 3 10 Temmuz 2019 #31 ucuzgames dedi: Merhaba, hesaplar otomatik olarak yenileniyor, siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim istatistiklerim hesap yenilenince siliniyor mu? Örneğin, A dizisinin 14. bölümünün 56. dakikasında kaldım. Hesap yenilenince bu siliniyor mu?
ucuzgames dedi: Merhaba, hesaplar otomatik olarak yenileniyor, siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Benim istatistiklerim hesap yenilenince siliniyor mu? Örneğin, A dizisinin 14. bölümünün 56. dakikasında kaldım. Hesap yenilenince bu siliniyor mu?
ucuzgames Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #32 Hayır, gitmiyor.
dogukndogan Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 261 Çözümler 1 10 Temmuz 2019 #33 ucuzgames dedi: Merhaba, hesaplar otomatik olarak yenileniyor, siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartıyla falan mı yapıyorsunuz yani hesabı 20 30 50 liraya satan adam neden her ay daha fazla para ödeyip yenilesin ?
ucuzgames dedi: Merhaba, hesaplar otomatik olarak yenileniyor, siz hiçbir şeye karışmıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çalıntı kredi kartıyla falan mı yapıyorsunuz yani hesabı 20 30 50 liraya satan adam neden her ay daha fazla para ödeyip yenilesin ?
ucuzgames Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #34 dogukndogan dedi: Çalıntı kredi kartıyla falan mı yapıyorsunuz yani hesabı 20 30 50 liraya satan adam neden her ay daha fazla para ödeyip yenilesin ? Genişletmek için tıkla... Direkt kullanıcı ile değil, özel tedarikçilerimiz yoluyla alıyoruz, çalıntı kredi kartı ile ilgili kesinlikle hiçbir şey yok. Hesaplar kullanılmıyor veya kendilerine taksit gibi oyun veriliyor takas yani.
dogukndogan dedi: Çalıntı kredi kartıyla falan mı yapıyorsunuz yani hesabı 20 30 50 liraya satan adam neden her ay daha fazla para ödeyip yenilesin ? Genişletmek için tıkla... Direkt kullanıcı ile değil, özel tedarikçilerimiz yoluyla alıyoruz, çalıntı kredi kartı ile ilgili kesinlikle hiçbir şey yok. Hesaplar kullanılmıyor veya kendilerine taksit gibi oyun veriliyor takas yani.
DemirS Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #35 Peki Origin Premier Sınırsız ve Spotify Premium alırsam o da mı sınırsız olarak kalıyor ? Son düzenleme: 10 Temmuz 2019
ucuzgames Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2019 #36 DemirS dedi: Peki Origin Premier Sınırsız ve Spotify Premium alırsam o da mı sınırsız olarak kalıyor ? Genişletmek için tıkla... Evet, sınırsız hesaplar. Ve Deneyim Vs yaşamadan oy verenler, neye dayanarak oy veriyorlar ? Yorum yaparsalar daha yardımcı olabilirim. Son düzenleme: 10 Temmuz 2019
DemirS dedi: Peki Origin Premier Sınırsız ve Spotify Premium alırsam o da mı sınırsız olarak kalıyor ? Genişletmek için tıkla... Evet, sınırsız hesaplar. Ve Deneyim Vs yaşamadan oy verenler, neye dayanarak oy veriyorlar ? Yorum yaparsalar daha yardımcı olabilirim.
S SiteKullanıcısı Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 5 10 Temmuz 2019 #37 Ben siteden GTA 5 Social Club hesabı aldım ve 24 saat içerisinde posta ile göndereceğiz dediler ama 32 saat oldu, hesap hala yok. 39.90 TL verdim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
Ben siteden GTA 5 Social Club hesabı aldım ve 24 saat içerisinde posta ile göndereceğiz dediler ama 32 saat oldu, hesap hala yok. 39.90 TL verdim.
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 10 Temmuz 2019 #38 Arkadaşı tanırım gayet iyi biri siteyi tek başına yönettiği için geç gelebiliyor. Fakat hesap kesinlikle geliyor.
Arkadaşı tanırım gayet iyi biri siteyi tek başına yönettiği için geç gelebiliyor. Fakat hesap kesinlikle geliyor.
S SiteKullanıcısı Centipat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 5 10 Temmuz 2019 #39 emin misiniz? Muhammed4747 dedi: Arkadaşı tanırım gayet iyi biri siteyi tek başına yönettiği için geç gelebiliyor. Fakat hesap kesinlikle geliyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019
emin misiniz? Muhammed4747 dedi: Arkadaşı tanırım gayet iyi biri siteyi tek başına yönettiği için geç gelebiliyor. Fakat hesap kesinlikle geliyor. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz?
M Muhammed4747 Kilopat Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 379 10 Temmuz 2019 #40 SiteKullanıcısı dedi: Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2019