Ucuzgames Valorant random hesap alınır mı?

Talha2344

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi, ucuzgames Valorant random hesap alınır mı? Acaba diğer konularda baktığımda ucuzgames'in oyun satma konularında güvenilir olduğunu gördüm ama bu random hesap için aynı mı bilemedim. Sorduğumda, bir hesabı tek kişiye sattıklarını, eğer tespit edersek başka birinin hesaba girdiğini, değişim olacağını ve 48 saat içerisinde ban yersek hesap satmadan dolayı yine değişim olacağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da yazdığı gibi, ucuzgames Valorant random hesap alınır mı? Acaba diğer konularda baktığımda Ucuzgames'in oyun satma konularında güvenilir olduğunu gördüm ama bu random hesap için aynı mı bilemedim. Sorduğumda, bir hesabı tek kişiye sattıklarını, eğer tespit edersek başka birinin hesaba girdiğini, değişim olacağını ve 48 saat içerisinde ban yersek hesap satmadan dolayı yine değişim olacağını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Reklam gibi olmasın reis Instagram'da bir yerden random almıştım içinde yağmacı karambit vardı mailini değiştirdim hala kullanıyorum istersen atayım. Dediğim gibi reklam için değil öneri sadece

Hocam peki sans artirici falan aldınız mı yanında.

Bu arada reis sen galiba 1-120 randomdan aldın. Sana kaç tane çıktı?
yok hocam ben almadım. yağmacı karambit bide battle pas çıktı

Hocam peki sans artirici falan aldınız mı yanında.

Bu arada reis sen galiba 1-120 randomdan aldın. Sana kaç tane çıktı?
he bide şerifde 1275lik skin vardı

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı