Merhaba arkadaşlar, ben ucuzoyuncundan Warband aldım hesaba girmiyor adamlar bizde giriyor diyor ama bende girmiyor iade talebi oluşturdum kanıtlı video da vardır sizce ne olabilir?
Merhaba arkadaşlar, ben ucuzoyuncundan Warband aldım hesaba girmiyor adamlar bizde giriyor diyor ama bende girmiyor iade talebi oluşturdum kanıtlı video da vardır sizce ne olabilir?
Neden aldınızki? Warband 7 TL zaten şu an. Attığınız sitede şu an indirimde, yinede Steam üzerindeki şu anki fiyatından daha pahalı. Hesap satın alma/satma yasak. Geçmiş olsun
Neden aldınızki? Warband 7 TL zaten şu an. Attığınız sitede şu an indirimde, yinede Steam üzerindeki şu anki fiyatından daha pahalı. Hesap satın alma/satma yasak. Geçmiş olsun5 gun once almıştım
İade yok hocam bende cyperbunk almıştım ama iade edilmiyor ve hesap ben kullanırken başkası da kullanıyordu bu tür şeylere güvenmeyin oyunlar neden o kadar ucuz sanıyorsunuz?.