Hocam yani öneririz de yani PC özellikleri oyun tarzınızı bilmediğimizden pek yorum yapmak zor. Ama Steam güvenilir.
Sistemim.
i5 10300H.
GTX 1650.
16 GB RAM.
Hocam yani öneririz de yani PC özellikleri oyun tarzınızı bilmediğimizden pek yorum yapmak zor. Ama Steam güvenilir.
Sistemim.
i5 10300H.
GTX 1650.
16 GB RAM.
Site soruyor sen sistem diyorsun.Hocam yani öneririz de yani PC özellikleri oyun tarzınızı bilmediğimizden pek yorum yapmak zor. Ama Steam güvenilir.
Site soruyor sen sistem diyorsun.
Şu siteden alabilirsin benim bahsettiğim site şu:Uczpre - Minecraft Premium Satın Al - Ucuz Oyun - Ucuz GTA 5 - Ucuz Steam Random KeyArkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı?
Ben nasıl anlıyorum o zaman? Benim birşey yazmadan önce iki keredüşünmem gerektiği doğrudur ama sizin de bir şey yazmadan önce senin önce konuyu okuyup anlamanız gerek.Hocam öncelikle pek açık değil dediği ben 2 şekilde de cevap vermişim lütfen bir şey yazmadan 2 defa düşününüz.
Ben nasıl anlıyorum o zaman? Benim bir şey yazmadan önce iki keredüşünmem gerektiği doğrudur ama sizin de bir şey yazmadan önce senin önce konuyu okuyup anlamanız gerek.
Arkadaşlar, minceraft oynamak istiyorum. Hypixel'den vs ama Premium yok. Ben de bu siteyi buldum, kartımda 10 TL var. Alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.