Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin.
Minecraft blok yerleştirme ve maceraya atılma üzerine kurulu bir oyundur. Buradan satın alabilir veya en son haberleri ve topluluğun harika paylaşımlarını görmek için sitede gezinebilirsin.
Hocam hiçbirine sakın güvenmeyin hesabınızın bir aya şifresi değiştirilir bir daha giremezsiniz, paranıza yazık olur. Zaten bu sitelerden bir yerden alıyor.(ucuzpre.com deneyimim oldu) Alacak iseniz e-postası değişen alın(Elmas,Zümrüt vs.)
Öncelikler uczpre. com'u bilmiyorum ama crispiumdan bir kere almıştım 1 hafta sonra felan gitmişti eğer şansın varsa gitmeyebilir ama ucuza premium satan sitelerdeki premiumları asla 1 ya da 2 aydan fazla kullanamazsınız. Eğer şansınız varsa gitmeyebilir.
Ama eğer ben premiumlu sunucularda hevesimi almak için yani o zevki yaşamak için kısa süreliğine gireceğim diyorsanız alabilirsiniz.