Uczpre dolandırıcılığı

Fledd

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben 16.07.2022 tarihinde uczpre adlı bir siteden Premium satın aldım ve dolandırıldım. İlk olarak sitedeki 15 TL'lik olan hesap doğrulama istiyordu ama bu benim hatamdı. Gmail'in erişim olmadıgı birhesap aldım ve açıklamada yazıyordu ve sadece Mojang için açılmış bir hesap vardı. Ayrıca içinde Minecraft satın alınmamıştı, sadece Mojang hesabı için 15 TL + hafta sonu oldugu için ekstra 6 TL odedim. Kendilerine canlı destekten ulaştım, onlara Minecraft'ın satın alınmadıgını soyledim. Bana düzgün bir cevap vermediler, yani kısaca dolandırıldım.uczpre.com adlı site dolandırıcıdır. Kendilerinden bir şey almanızı önermiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2017 senesinde Premium aldım ve sorunsuz kullandım fakat 5-6 ay ara verdim. 2021 gibi girdiğimde hesap çalınmıştı. 6 ayı geçen hesaplara garanti vermediklerini söylediler. Tekrardan aldım 3 ay önce. Şu anlık bir sorun çıkartmadı ama önceki hesaptaki emeklerim boşa gitti.

15₺ olan hesapta garantisi yoktur ibaresi var zaten. Ayrıca böyle sitelerden almaktansa minecraft.net aracılığıyla orijinal alın diyeceğim de. Yıllar geçmiş hala yerel fiyatlandırma yapmamışlar. Minecraft, orijinal sitesinde 526₺ olur mu? Evet olur...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı