Uczrobux'tan uzak durun

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar şimdi bildiğimiz üzere dolar 8 TL (gelecekte değişebilir) olduğu için Roblox'ta 400 Robuxun fiyatı 43-45 TL, ve bazı insanlar bunu ucuza almak için internetten araştırıyor.
Bakın arkadaşlar bir video oyununun şirketinin, yapımcısının veya her neyse sattığı şeyin aynısını satanların çoğu güvenilir değiller.

Bir oyunun kendi sitesi bir şeyi zaten satıyorsa gidip bunun kopyasını satmak illegaldir, hak yer ve aynı zamanda sahte bile olabilir.
Bu yüzden uczrobux sitesi hem güvenilir değil hem de yaptığı şey telif hakkı yer.
Buna benzeyen siteler de aynı şekildedir.

Ayrıca uczrobux sitesinin şöyle bir açığı var dolandırıcı olduğunu gösteren:

Bakın 400 robux Roblox'un orijinal sitesinde 4,99 dolar yani 43-45 liraya satılıyor.
Ve bu uczpre sitesi de 10 katını 20-30 TL'ye falan satıyor.

Anlayabileceğiniz üzere, satıcı bu yaptığından kâr edemez, çok verip az almış olur.
Kimse bunu yapmak istemeyeceği için dolandırıcı olduğu apaçık belli.

İnsanların ekmeğini kurtarabildiysem ne mutlu bana.

Technopat Sosyal'de şimdiye kadar yazdığım en faydalı şey bu konu bence.

Son düzenleme:
Biliyorum bu siteyi, arkadaşım 20 lirasını kaptırdı. İstese bir şeyler yapardı ama uğraşmak istemedi :D
Arkadaşına geçmiş olsun ben de yakında robux satacağım fakat yalan değil ben bir şekilde ucuza alıp ucuza vericem.
Aklıma Minecraft 1TL diyen Instagram sayfası geldi. Keşke satın alsaydım ne olacağını çok merak ettim.
Bence al alınca ne olduğunu konu açıp anlat

Sadece "Homepage"i olan bir siteden, açıklamasında sertifikamız var vs. diye zırvalayan "Sertifika" dediği de Let's Encrypt SSL sertifikası yani, ödeme sistemi kullanmak yerine barkoda para gönderilmesini söyleyen siteden Robux alınır mı? Alınmaz.

Biliyorum bu siteyi, arkadaşım 20 lirasını kaptırdı. İstese bir şeyler yapardı ama uğraşmak istemedi :D

Bir de Mail attım onlara.
Milletin intikamını alacağım dedim onlara,
Bir de Mail'in sonuna şöyle yazdım:
Benim adım Ahmet çakarım zor zahmet defterinizi açın yazın.

Çok doğru ama insanların hakkını yemeyin gerçekten verenler var ayrıca başka şekillerde satıp kar edebiliyorlar.

Zaten yazıda eklediğim bir detay var:

Çoğu güvenilir değiller.

Ayrıca Aybars kardeş zaten güvenilir olan Robux siteleri de çok verip az kazanmış olacakları için istemezler öyle bir şeyi.

Robux stoklamak için orijinal sitesinden almaları lazım çok verip az alıyorlar.
Çok verip az almayı hangi satıcı ister ki sen güvenilirleri var diyorsun?

Güvenilir olmaları için stoklaması pahalı, satışı ucuz olmamalı.
Eğer olmuş gibi satıyorlarsa yalandır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de mail attım onlara.
Milletin intikamını alacağım dedim onlara,
Bir de Mail'in sonuna şöyle yazdım:
Benim adım Ahmet çakarım zor zahmet defterinizi açın yazın.

Zaten yazıda eklediğim bir detay var:

Ayrıca aybars kardeş zaten güvenilir olan robux siteleri de çok verip az kazanmış olacakları için istemezler öyle bir şeyi.

Robux stoklamak için orijinal sitesinden almaları lazım çok verip az alıyorlar.
Çok verip az almayı hangi satıcı ister ki sen güvenilirleri var diyorsun?

Güvenilir olmaları için stoklaması pahalı, satışı ucuz olmamalı.
Eğer olmuş gibi satıyorlarsa yalandır.

Vallaha alıcaksan ben satarım sana güvenmiyorsan ilk robuxu teslim ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı