Memolii7 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #11 HABAR dedi: Kurs hakkında fikrimi belirtmeme rağmen Darktower hocama katılıyorum, internette tonlarca ücretsiz eğitim var. YouTube'da bile var. Genişletmek için tıkla... İndirim olmazsa ben de almayı düşünmezdim.
HABAR dedi: Kurs hakkında fikrimi belirtmeme rağmen Darktower hocama katılıyorum, internette tonlarca ücretsiz eğitim var. YouTube'da bile var. Genişletmek için tıkla... İndirim olmazsa ben de almayı düşünmezdim.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #12 Memolii7 dedi: İndirim olmazsa ben de almayı düşünmezdim. Genişletmek için tıkla... 400 liradan indiğini zannetmeyin, zaten hep 25-30 lira civarı fiyatta oluyor.
Memolii7 dedi: İndirim olmazsa ben de almayı düşünmezdim. Genişletmek için tıkla... 400 liradan indiğini zannetmeyin, zaten hep 25-30 lira civarı fiyatta oluyor.
A ahmet_12323532 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 Hocam merhaba acaba kursu izlediyseniz bana verebilir misiniz udemynizi izledikten sonra şifresini değiştirebilirsiniz. Tabii beni tanımadığınız için güvenmeyebilirsiniz ama kursu bana verirseniz beni çok mutlu edersiniz.
Hocam merhaba acaba kursu izlediyseniz bana verebilir misiniz udemynizi izledikten sonra şifresini değiştirebilirsiniz. Tabii beni tanımadığınız için güvenmeyebilirsiniz ama kursu bana verirseniz beni çok mutlu edersiniz.