Gizli sekme olduğu için tereddüt etmiştim.Normal bir şey, farklı cihazlardan ve farklı IP adreslerinden de deneyin, nedense Udemy hep farklı fiyatlar veriyor. En ucuz denk getirdiğinizden alışveriş yapabilirsiniz tabii ki.
Biraz bekleyin zaten udemy her allahın günü indirim veriyor 400den kurs almayın sakın.Udemy üzerinden İngilizce kursu alacaktım ama normal sekmede 400 lira olan kurs gizli sekmede 70 lira. Bu normal bir şey mi? Ve gizli sekme üzerinden alışveriş yapmalı mıyım?
400 liradan almam da şuan gizli sekmeden alabilir miyim?Biraz bekleyin zaten udemy her allahın günü indirim veriyor 400den kurs almayın sakın.
400 liradan almam da şu an gizli sekmeden alabilir miyim?
Neyse ya sürekli indirim oluyor zaten en iyisi beklemek.Yeni hesap acin sanal kart ile alin. Ilk alima 70TL diye biliyorum 400 değmez bence. Yani degmez derken 70TL'ye alinabiliyorsa. Sanal kart derken de normal aldiginiz karti tanimlayabilir,ilk giris olarak kabul etmeyebilir. sanal kart cozum olmaz herhalde baska kartla yapmanizi oneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.