Udemy kursu gizli sekemde daha ucuz

tumu

Hectopat
Udemy üzerinden İngilizce kursu alacaktım ama normal sekmede 400 lira olan kurs gizli sekmede 70 lira. Bu normal bir şey mi? Ve gizli sekme üzerinden alışveriş yapmalı mıyım?

Normal, siteye çekmek için yapıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam genel bir indirim dönemi de oluyor yani fiyat hep 400 lira kalmayacak onu beklemen lazım. Veya ikincil bir hesap açıp ondan alacaksın.

Udemy üzerinden İngilizce kursu alacaktım ama normal sekmede 400 lira olan kurs gizli sekmede 70 lira. Bu normal bir şey mi? Ve gizli sekme üzerinden alışveriş yapmalı mıyım?
Biraz bekleyin zaten udemy her allahın günü indirim veriyor 400den kurs almayın sakın.

400 liradan almam da şu an gizli sekmeden alabilir miyim?

Yeni hesap acin sanal kart ile alin. Ilk alima 70TL diye biliyorum 400 değmez bence. Yani degmez derken 70TL'ye alinabiliyorsa. Sanal kart derken de normal aldiginiz karti tanimlayabilir,ilk giris olarak kabul etmeyebilir. sanal kart cozum olmaz herhalde baska kartla yapmanizi oneririm.

Yeni hesap acin sanal kart ile alin. Ilk alima 70TL diye biliyorum 400 değmez bence. Yani degmez derken 70TL'ye alinabiliyorsa. Sanal kart derken de normal aldiginiz karti tanimlayabilir,ilk giris olarak kabul etmeyebilir. sanal kart cozum olmaz herhalde baska kartla yapmanizi oneririm.
Neyse ya sürekli indirim oluyor zaten en iyisi beklemek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı